window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Afvikling af live-streaming

Startdato:

20. sep. 2023

Adresse:

Stjernholm & Co

Slutdato:

20. sep. 2023

Marielundvej 46E

2730 Herlev

Pris:

kr. 5.200,- eks moms

Varighed:

1 dag

Dette er afviklingsmodulet
Er du klar til at komme på skærmen?

Giv dig selv roen og selvtilliden til at kunne overskue teknikken og sikre en fejlfri afvikling.

Modulet er en praktisk hands-on dag hvor vi får fingrene ned i teknikken og der bliver nørdet med hardware og software. Her koncentrerer vi os om, hvad der skal til for at få et lækkert output.


Hvad er live-streaming?

(Fælles for alle 3 moduler)

3 - 2 - 1 - så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden den mindste fejl, og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. North Creative Academy tilbyder 3 intensive endagskurser hvor vi tager dig fra streaming zero til streaming hero. Kurserne er Tilrettelæggelse, Afvikling og Præsentation.


Bemærk at du omnår rabat ved køb af flere moduler:

1. modul: kr. 5.200,-

2 moduler: kr. 8.800,-

3 moduler: kr. 12.400,-

Alle priser eks. moms.Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post-forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live streaming i højt grad skabt i pre-produktionen og eksekveret “on the fly”. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nul-tolerance hvad angår deadline og fejl. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter. Man skal have klart overblik og is i maven.


Hvad enten det er et stort live-tv udsendelse som Danmarks Indsamlingen eller virksomhedens årlig aktionærmøde, så er det de samme grundlæggende værktøjer der tages i brug. De skaleres bare op eller ned efter ambition og behov.


Det der først og fremmest sikre en god live-streaming er en grundig kendskab til hvad live-streaming er for et format. Derved kan du tilrettelægge udsendelserne så dit budskab, målsætning og brand kommer best igennem skærmen til din målgruppe.


De tre vigtigste discipliner for en succesfuld afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning. Konsekvenerne af en mislykket eller dårlig gennemført livestreaming er at seerne falder fra undervejs og kommer måske aldrig tilbage igen. I værste tilfælde kan uigennemtænkt og dårlig planlagt live-streaming gør uoprettelig skade på dit brand.


Disse 3 kursusmoduler lære dig alle de nødvendige kompetencer for du kan planlægge og gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og dyre lærepenge) over.

Du lærer
 • valg af kamera, mikrofoner, lamper, switches m.m.


 • opsætning af lys, mikrofon og kamera


 • at forholde dig til akser og blikretning


 • billedkomposition og -beskæring


 • brug af grafiske elementer som logo og titelskilte


 • brug af forproducerede sekvenser i din live streaming, som intro/outtro og indslag


 • live-billede-mix med flere kamera og kilder

Efter endt kursusdag vil du
 • have opnået praktisk hands-on erfaring med afvikling af live streaming seancer.


 • være klædt godt på til at træffe valg om hvilket udstyr der vil passe ind i netop dit behov


 • med ro i maven kunne afvikle en flerkamera live-streaming seance fra opsætning til afvikling og afslutning.


 • have tips og tricks til og opnået viden om hvordan du får et lækkert output.

Undervisningsform

Undervisningen er tilrettelagt som praktiske, intensive dage, der vil give dig hands on erfaring med at tilrettelægge og gennemføre professionel live-streaming. Hvert modul kan tilmeldes for sig, så du frit kan sammensætte og vælge efter behov.


På alle moduler vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Hvem er du?

Modulet er for dig der skal i gang med hands on afvikling af live-streaming og ønsker en grundig indføring således at det er dig der styre teknikken og ikke teknikken der styre dig.


Målgruppe

Begyndere og let øvede som har brug for at komme i gang med live streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation, en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.