window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Corporate live-TV

Startdato:

4. sep. 2023

Adresse:

Slutdato:

20. sep. 2023

Stjernholm & Co, Marielundvej 46E

2730 Herlev

Pris:

kr. 14.200,- eks. moms

Varighed:

4 dage

3 – 2 – 1 – så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden det mindste fejl og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. På dette intensive 4 dags kursus tager vi dig fra streaming zero til streaming hero.

Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live streaming i højt grad skabt i preproduktion og eksekveret on the fly. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nultolerance hvad angår deadline. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter, man skal have klart overblik og is i maven. De tre vigtigste discipliner for en succesfuldt afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning.


Kursets 4 dage er:

4. september. 2023: Tilrettelæggelse af live streaming

Afholdes på Stjernholm & Co, Marielundvej 46E, 2730 Herlev


11. september: Interviewteknik i praksis

Afholdes på Orgelfabrikken, Lyngby Hovedgade 102, 2800 Kgs. Lyngby


12. september: Præsentation i praksis

Afholdes på Orgelfabrikken, Lyngby Hovedgade 102, 2800 Kgs. Lyngby


20 september: Afvikling af live streaming

Afholdes på Stjernholm & Co, Marielundvej 46E, 2730 Herlev

Du lærer

Kurset Corporate live tv lære dig de nødvendige kompetencer for du kan gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og evt dyr lærepenge) over.

Med udgangspunkt i viden og erfaringer fra live tv produktioner destillere vi kurset til corporate streaming og deler ud af vores viden og erfaringer for hvordan man bedst sikre teknikken, de medvirkendes performance og det optimale visuel impact.


Dette kursus dækker:
 • Produktionsplanlægning, skab overblik og lav en detaljeret masterplan som starter ved det første planlægningsmøde og slutter når programmet er afviklet. Med en god plan minimerer du stress og fejl. Du skaber overskud til at give frit løb til kreativitet.

 • Udarbejd en drejebog, gulvplan, kameraplan, lysplan og lydplan. Disse værktøjer skal være en del af hver videoproducers ToolKit.

 • Sørg for at din grafik ser knivskarp ud. Lær hvordan man skaber grafiske elementer så logo, titelskilte m.m. er klar og i det rigtige format. Flot grafik er prikken på i-et i en livestream. 

 • Valg af platforme.

 • Opsætning af streaming tjeneste(r) som Youtube eller Facebook

 • Praktisk viden om scenografi til skærmen så billedet underbygger og styrker virksomhedens brand.

 • Multikamera studio-produktion

 • Får styr på akser og blikretning

 • Lyssætning

 • Exponering og hvidbalance

 • Mikrofoner og lyd mix

 • Livebilledet mix med flere kamera og video kilder, musik og grafik.

 • Brug af forproduceret sekvenser i din live streaming, som intro/outtro og eventuelle indslag.

 • Coaching af ikke professionelle medvirkende. Tips og tricks til hvordan du forbereder dine medvirkende så de slapper af og performer foran kameraet.

 • Interview teknik og viden om hvordan du gennemføre et live interview til kamera så du sikre dig de svar du har behov for.


Kurset afvikles i samarbejde med Stjernholm & Co der stiller lokaler og professionelt streaming setup til rådig.

Output:

Efter kurset er du i stand til at gennemføre en professionel live streaming. Du vil have opnået alle nødvendige kompetencer så du med sikkerhed  kan tilrettelægge og eksekvere live streaming for din virksomhed, kunder eller dig selv.

Undervisningsform:

Dette er et praktisk, intensiv kursus, der giver dig hands on erfaring med at tilrettelægge og gennemføre professionel live streaming. I løbet af hele kurset vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Målgruppe:

Begyndere og let øvede som har brug for komme i gang med live streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.