window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Den serielle dokumentar

Startdato:

22. maj 2023

Adresse:

Nomad Workspace

Slutdato:

24. maj 2023

Blegdamsvej 6

2200 København N

Pris:

kr. 12.400 eks. moms

Varighed:

3 dage

Tv-dokumentaren er under forvandling disse år. Med streamingtjenesternes indtog i medielandskabet bliver der eksperiementeret med og stillet nye krav til genrehybrider, formgreb, udtryk og dramaturgier.

Dette 3 dages kursus klæder dig på til at mestre den serielle dokumentar og de nye krav der stilles til en fortælleform som bliver ved med at udvikle sig og fascinere.

Du lærer
  • Kendskab til hvad det kræver at lave en dokumetar-serie.

  • Forståelse for den serielle dokumentars anatomi og vigtigste byggesten.

  • Møde med et par af branchens vigtigste nøglespillere.

  • Én til én sparring og feedback

  • Hands on planlægning af den gode produktion.

  • En professionel værktøjskasse der gør dig i stand til at skabe et rum, hvor udviklingen kan ske undervejs, men hvor du alligevel kommer i mål med den pitch der er udgangspunktet for serien.

  • Adgang til unik viden om genrens karakteristika og udvikling og indsigt i, genrens udvikling pt.

  • Inspirerende eksempler på, hvordan du får præsenteret og pitchet din idé til en tv-kanal eller streamingtjeneste.

Udbytte

Denne workshop giver dig kompetencerne til selv at skrue en dokumentarserie sammen, så den er tidssvarende og relevant for de moderne tv-kanaler og streamingtjenester. Du får en bred genreforståelse og en professionel værktøjskasse med metoder og teorier som kan skærpe din udvikling og produktion af den serielle dokumentar.

Undervisningsform

Underviseren vil sammen med 1 eller 2 gæstelærere tage udgangspunkt i egne succesfulde produktioner, når de tager dig gennem vigtige genretræk og konceptuelle overvejelser. Undervisningen er en blanding af oplæg og diskussioner.

Hvem er du?

Kurset er skræddersyet alle med interesse for eller fokus på dokumentar og serielle dokumentarer, og som ønsker at blive klogere på, hvordan indholdet udvikles, tilrettelægges og produceres. Du er tilrettelægger, udvikler, redaktionschef, producent, post producer, programchef eller producer.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.

Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.

FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.

Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.

Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.

Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.

Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Din underviser

Flemming Lyngse er uddannet dokumentarinstruktør på Den Danske Filmskole og har siden efteruddannet sig på diverse skoler både i Danmark og i udlandet. Han har de sidste seks år lavet fire store dokumentarserier “Jagerpiloterne”, “Frømandskorpset”, “Arktisk Kommando”, alle til DR1 primetime. Han er netop ved at færdiggøre en ny dokumentarserie til TV2.


Flemming er internationalt efterspurgt underviser og underviser bl.a. på New York University – Tisch og Den Danske Filmskole, på filmskoler i Egypten og Jordan og på en lang række uddannelsessteder i Europa.


Flemming arbejder også som konsulent for en lang række instruktører i Danmark og i udlandet. Flemmings produktioner spænder bredt: Han har tilrettelagt og instrueret dokumentarfilm og -serier til Det Danske Filminstitut, DR og TV2, og han har blandt andet lavet dokumentarfilmene: “Glistrup” og “Rukov – På sporet af den tabte tid”.

Praktisk

Undervisningen foregår i Nomad Workspace og er inklusive frokost, kaffe/te og snacks i løbet af dagen.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Adresse:

Nomad Workspace

Blegdamsvej 6

2200 København N

bottom of page