window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Infografik og explainer i After Effects

Startdato:

26. feb. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

1. mar. 2024

Hejrevej 43A

2400 København NV

Pris:

kr. 16.800,- eks. moms

Varighed:

5 dage

Infografik og explainer i After Effects

Er du kreativ grafiker, der søger et kursus i at skabe explainers, der er visuelt imponerende og formidler dit budskab effektivt?


Dette kursus, "Explainers i Adobe After Effects," er skræddersyet til dig, der ønsker at fordybe dig i visuel kommunikation, forfine dine færdigheder og mestre kunsten at formidle komplekse budskaber på en kort og engagerende måde.

Du lærer

I løbet af denne workshop lærer du hele processen omkring produktionen, og skabelsen af en explainer video. Vi skaber en prototype, hvor du får en fornemmelse for de nødvendige færdigheder, der skal til for at tacke et projekt fra start til slut. Du vil på den måde blive introduceret til og få hands-on med alle de elementer der indgår i professionel produktion.

  • Kundehåndtering, script og brief

  • Konceptudvikling, moodboards og inspiration

  • Sketching, storyboards og animatic

  • Design, styleframes og boardmatic

  • Lyd design, voice over og sound effects

  • Filstruktur, planlægning og budgetter

Udbytte

Efter workshoppen er du i stand til at strukturere dit eget explainer video projekt, bruge det til kundeopgaver og have et godt afsæt til selvstudie eller mere avancerede kurser.

Undervisningsform

Vores undervisning er hands-on med fokus på praktiske opgaver og reel læring. Du vil deltage i en interaktiv proces, hvor der skiftes imellem undervisning og arbejde med dit eget projekt.

Hvem er du?

Dette kursus henvender sig specifikt til kreative grafikere og designere, der ønsker at udvide deres kompetencer inden for animation og motion graphics. Uanset om du arbejder som freelance grafiker eller er en del af et kreativt team, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at løse opgaver inden for animation og visuel formidling.