window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Klip en trailer som fænger!

Startdato:

9. dec. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

11. dec. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 12.400,- eks. moms

Varighed:

3 dage

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond. Læs mere længere nede under afsnittet "Finansiering og støtte".


En god trailer er ofte den afgørende forskel mellem et flop eller et hit.

Når kampen om seernes opmærksomhed intensiveres disse år, bliver efterspørgslen efter og behovet for effektive trailere større og større.


Trailer-klipning er en særskilt disciplin der konstant er i rivende udvikling med nye tilgange, nye kreative greb og nye midler til at fænge, fastholde og pirre publikum.


Denne workshop gør dig skarp, driftsikker og inspireret til at promovere tv-produktioner, film, content m.m. med mest mulig opmærksomhed, stil og effektivitet.

Du lærer
  • En indføring i trailerens anatomi med de vigtigste do’s and don’t’s.

  • Kendskab til trailer-dramaturgiens begreber og nøglefunktioner.

  • Forståelse for at skrive et trailer-klippemanus, en trailer-speak samt vælge lydeffekter, musik og brug arkivklip, YouTube-materiale og andet.

  • Én til én sparring og feedback

  • Teoretisk fundament i forhold til “løftet” til seeren, hook, cliffhanger m.m.

  • Hands on opgaver, hvor du selv prøver kræfter med at klippe en trailer.

  • Et fælles sprog med andre klippere, så du kan begå dig i en professionel kontekst.

  • Inspirerende eksempler på gode og dårlige trailere og hvordan dette ændrer sig over tid.

  • Indblik i nye tendenser i kølvandet på streaming giganternes indtog i medielandskabet.

Udbytte

Kurset gør dig i stand til at forstå, hvordan et film/tv-produkt mest effektivt kan sælges via en god trailer. Og samtidig får du de konkrete værktøjer til at klippe en trailer der fænger så meget som muligt.

Undervisningsform

Denne 3 dages workshop er en blanding mellem teori, inspiration og hands on arbejde med selv at klippe en trailer. Underviseren giver løbende én til én feedback på de praktiske øvelser og formidler kursets faglige grundlag i fællesskab gennem teori og en række trailer-eksempler indenfor en bred vifte af genrer og klippemæssige tilgange.

Hvem er du?

Denne workshop er til dig som er klipper, tilrettelægger eller anden funktion som gerne vil i gang med at klippe trailere, eller som ønsker at blive endnu bedre til det. Kurset er skræddersyet til dig som skal skærpe tv, film, reklame, kampagne eller andet video content overfor seere eller kunder. Og uanset hvilken genre eller situation, hvor du har behov for at ‘tease’ for noget audiovisuelt indhold, vil denne workshop gøre dig dygtigere og mere driftsikker.

Finansiering og støtte

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).  

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her. 


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser