window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Klip en trailer som fænger!

Startdato:

15. nov. 2023

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

17. nov. 2023

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 12.400,- eks. moms

Varighed:

3 dage

En god trailer er ofte den afgørende forskel mellem et flop eller et hit. Når kampen om seernes opmærksomhed intensiveres disse år, bliver efterspørgslen efter og behovet for effektive trailere større og større.

Trailer-klipning er en særskilt disciplin der konstant er i rivende udvikling med nye tilgange, nye kreative greb og nye midler til at fænge, fastholde og pirre publikum.

Denne workshop gør dig skarp, driftsikker og inspireret til at promovere tv-produktioner, film, content m.m. med mest mulig opmærksomhed, stil og effektivitet.

Du lærer
  • En indføring i trailerens anatomi med de vigtigste do’s and don’t’s.

  • Kendskab til trailer-dramaturgiens begreber og nøglefunktioner.

  • Forståelse for at skrive et trailer-klippemanus, en trailer-speak samt vælge lydeffekter, musik og brug arkivklip, YouTube-materiale og andet.

  • Én til én sparring og feedback

  • Teoretisk fundament i forhold til “løftet” til seeren, hook, cliffhanger m.m.

  • Hands on opgaver, hvor du selv prøver kræfter med at klippe en trailer.

  • Et fælles sprog med andre klippere, så du kan begå dig i en professionel kontekst.

  • Inspirerende eksempler på gode og dårlige trailere og hvordan dette ændrer sig over tid.

  • Indblik i nye tendenser i kølvandet på streaming giganternes indtog i medielandskabet.

Udbytte

Kurset gør dig i stand til at forstå, hvordan et film/tv-produkt mest effektivt kan sælges via en god trailer. Og samtidig får du de konkrete værktøjer til at klippe en trailer der fænger så meget som muligt.

Undervisningsform

Denne 3 dages workshop er en blanding mellem teori, inspiration og hands on arbejde med selv at klippe en trailer. Underviseren giver løbende én til én feedback på de praktiske øvelser og formidler kursets faglige grundlag i fællesskab gennem teori og en række trailer-eksempler indenfor en bred vifte af genrer og klippemæssige tilgange.

Hvem er du?

Denne workshop er til dig som er klipper, tilrettelægger eller anden funktion som gerne vil i gang med at klippe trailere, eller som ønsker at blive endnu bedre til det. Kurset er skræddersyet til dig som skal skærpe tv, film, reklame, kampagne eller andet video content overfor seere eller kunder. Og uanset hvilken genre eller situation, hvor du har behov for at ‘tease’ for noget audiovisuelt indhold, vil denne workshop gøre dig dygtigere og mere driftsikker.