window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Præsentation til live-streaming

Startdato:

12. sep. 2023

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

12. sep. 2023

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 5.200,- eks. moms

Varighed:

1 dag

Er du klar til at komme på skærmen?

Modulet er først og fremmest til dig der skal stå foran kameraet eller dig bag kameraet, der skal instruere og få det bedst ud af dine medvirkende. Du får nye redskaber som du med det samme afprøver foran kameraet. Du vil derved kunne se forskellen på performance før og efter.


Dette modul kan også købes som del af en større pakke indenfor Livestreaming. Kursuspakken "Corporate Live-streaming" indeholder:


Tilrettelæggelse af live streaming

Afvikling af live-streaming

Præsentation til live-streaming

Interviewteknik til live-streaming


Hvad er live-streaming?

(Fælles for alle 3 moduler)

3 - 2 - 1 - så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden den mindste fejl, og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. North Creative Academy tilbyder 3 intensive endagskurser hvor vi tager dig fra streaming zero til streaming hero. Kurserne er Tilrettelæggelse, Afvikling og Præsentation.


Bemærk at du omnår rabat ved køb af flere moduler:

1. modul: kr. 5.200,-

2 moduler: kr. 8.800,-

3 moduler: kr. 12.400,-

4 moduler: kr. 14.200,-

Alle priser eks. moms.


Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post-forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live streaming i højt grad skabt i pre-produktionen og eksekveret “on the fly”. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nul-tolerance hvad angår deadline og fejl. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter. Man skal have klart overblik og is i maven.


Hvad enten det er et stort live-tv udsendelse som Danmarks Indsamlingen eller virksomhedens årlig aktionærmøde, så er det de samme grundlæggende værktøjer der tages i brug. De skaleres bare op eller ned efter ambition og behov.


Det der først og fremmest sikre en god live-streaming er en grundig kendskab til hvad live-streaming er for et format. Derved kan du tilrettelægge udsendelserne så dit budskab, målsætning og brand kommer best igennem skærmen til din målgruppe.


De tre vigtigste discipliner for en succesfuld afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning. Konsekvenerne af en mislykket eller dårlig gennemført livestreaming er at seerne falder fra undervejs og kommer måske aldrig tilbage igen. I værste tilfælde kan uigennemtænkt og dårlig planlagt live-streaming gør uoprettelig skade på dit brand.


Disse 3 kursusmoduler lære dig alle de nødvendige kompetencer for du kan planlægge og gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og dyre lærepenge) over.

Du lærer
  • at få styr på dine budskaber


  • præsentationsteknik så du fremstår troværdigt, naturligt og der er sammenhæng mellem dit kropssprog og dine budskaber


  • at få styr på målsætning, målgrupper og call to action og hvordan du bruger disse til at strukturer dit indhold


  • coaching af ikke professionelle medvirkende med tips og tricks til hvordan du forbereder dine medvirkende, så de slapper af og performer foran kameraet.

Udbytte
Efter endt dag vil du være klædt godt på til at stå sikkert frem på kameraet med troværdighed og selvsikkerhed. For dig bag kameraet vil du have lært hvordan du med simple værktøjer kan coache og guide din medvirkende til at slappe af og levere ‘on que’ foran kameraet.
Undervisningsform

Undervisningen er tilrettelagt som praktiske, intensive dage, der vil give dig hands on erfaring med at tilrettelægge og gennemføre professionel live-streaming. Hvert modul kan tilmeldes for sig, så du frit kan sammensætte og vælge efter behov.


På alle moduler vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Hvem er du?

Modulet er for dig der skal levere budskabet foran kameraet eller for dig der er bag kameraet og skal hjælpe din medvirkende til at fremstå mest naturlig og professionelt.


Målgruppe

Begyndere og let øvede som har brug for at komme i gang med live streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation, en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.