window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Produktion af video content 2 - avanceret SoMe storytelling

Startdato:

30. jan. 2023

Adresse:

Nomad Workspace

Slutdato:

3. feb. 2023

Blegdamsvej 6

2200 København N

Pris:

kr. 16.800 eks. moms

Varighed:

5 dage

Produktion af video content 2 er for dig der allerede er fortrolig med videoproduktion til web og SoMe eller for dig der har gennemført Video Content 1 kurset. Kursets mål er at bringe dig videre i dit arbejde med produktion af video content. Fra simple interview-bårne video med enkle dækbilleder til visuelle fortællinger der kan fange og fastholde seerens opmærksomhed.


Du lærer

I løbet af 5 dage får du en stærk forståelse for hvordan du omsætter den kommercielle kommunikative behov til effektive visuelle fortællinger, der rammer målgruppen..

Du får kendskab til de mest brugt kanaler som YouTube, Facebook, Instagram og hvordan du vinkler dit content til hver kanal. Dertil lærer du forskellen på hvordan video fungere på sociale medier kontra hjemmesider.

Du opnår en fortrolighed med filmsproget og forskellige genreelementer og får styrket dine værktøjer, så du kan slippe kreativiteten løs og koncentrere dig om at skabe en film, der bedst formidler budskaberne til målgruppen.

Vi arbejder med

  • At styrke din forståelse for kommercielt storytelling i de korte formater målrettet til forskellige platforme.

  • Hvordan du opbygger og arbejder med visuelle sekvenser og scener for at skabe dine historier.

  • Avanceret billedkompositioner, lyssætning og kamerabevægelser.

  • Forståelse for hvordan du bruger lydbilleder til at styrke dine billeder.

  • Hvordan du skaber den rette stemning der kan tale til din seeres underbevidsthed.

I løbet af kursets 5 dage vil du blive præsenteret for en række teoretiske og praktiske værktøjer, som du afprøver i praksis. Du bliver guidet og får personlig feedback af din kyndige underviser, der har mange års erfaring med at producere video til nogle af Danmarks største brands, virksomheder og organisationer.

Udbytte

Efter kurset er du i stand til at producere effektive video fortællinger med professionelt look og flow, og du har du en lille reportagefilm med hjem.

Undervisningsform

Dette er et praktisk, intensiv kursus, på udvidet niveau, der giver dig hands-on erfaring med de enkelte dele af en videoproduktion. Kurset veksler mellem teori og praktik, så du får indarbejdet læringen gennem praktiske øvelser. I løbet af kurset får du 1:1 sparring fra din underviser samt feedback i plenum, når I sammen gennemgår de enkelte opgaver.

Hvem er du?

Kurset er henvendt til dig der arbejder professionelt med video. Du er allerede fortrolig med videoproduktion til web og SoMe eller har gennemført Video Content 1 kurset.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.

Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.

FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.

Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.

Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.

Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.

Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Din underviser

Casper Joel er ejer af produktionsselskabet Monitorfilm, hvor han leverer online videoer – reklamefilm, kampagnefilm, virksomhedsfilm, teasers, trailers og microdocs – til bl.a. Amnesty International, Sundhedsstyrelsen, Gribskov- og Fredensborg Kommune, Glyptoteket og Københavns Universitet.


Casper er desuden uddannet både som manuskriptforfatter og skuespiller, som hans kundekreds også bærer præg af med mange opgaver for bl.a. Bellevue Teatret, Østre Gasværk Teater og Malmø Opera.

Praktisk

Eleverne skal som minimum selv medbringe eget kamera og lydudstyr samt klippecomputer med eget klippeprogram installeret.Husk hovedtelefoner. Er du i tvivl om udstyrskrav er du meget velkommen til at ringe til os og vi kan guide dig igennem udstyrsbehov.


Undervisningen foregår i Nomad Workspace og er inklusiv frokost, kaffe/te  og snacks i løbet af dagen. 


Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Adresse:

Nomad Workspace

Blegdamsvej 6

2200 København N

bottom of page