window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Sound design og musik for klippere

Startdato:

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 12.400,- eks. moms

Varighed:

3 dage

Som klipper er det vigtigt at du har en forståelse for, hvilken betydning lyd og musik har for din produktion. Da får du styrket din evne til at træffe bedre og mere kreative valg i din klipning. Mestrer du lydens kunst, kan du løfte dine produktioner til nye højder.

Kurset er målrettet dig der i forvejen klipper film, tv eller video og gerne vil tilegne dig viden og konkrete værktøjer til at styrke din historiefortælling gennem kreativ anvendelse af lyd og musik i din klipning.

Med fokus på at fortælle de bedste historier, lærer du at opbygge en films lydunivers fra bunden et lag ad gangen. Du arbejder med hvordan lyd og musik tilpasses billeder så det styrker intensitet, engagement og skaber bestemte følelser hos seeren.

Underviseren vil løbende introducere dig til ny viden og teori som efterfølgende skal afprøves ved klippebordet. Det giver både en dybere forståelse for lyd og musik og du opnår praktiske færdigheder og værktøjer, der styrker din klipning fremover.

Du lærer
  • Hvordan du bruger lyd, sound design og musik i film og TV.

  • Metoder til at optimere lyddesignet i dine egne produktioner

  • Teoretisk viden om lyd - som du kan bruge i praksis

  • Hvordan du bruger værktøjer som f.eks. equalizers og spectrum analyzer, limiter/kompressor, rumklange, m.v.

  • Hvordan du bliver bedre til at klippe og redigere lydsporene til dine egne film- og videoproduktioner

Udbytte

Efter kurset vil du have styrket dine muligheder for at engagere og tryllebinde dit publikum gennem kreativ og praktisk anvendelse af lydens og musikkens virkemidler. Du vil have opnået en forståelse for hvordan lyd og billede arbejder sammen om at skabe et troværdigt univers og styrke filmens emotionelle puls.

Undervisningsform

På 3 dage vil du få en intensiv indføring i filmlydens univers. Ved at veksle mellem teori og praksis, får du hands-on læring og erfaring i hvordan du anvender lyd og musik til at styrke historiefortællingen, skabe troværdighed og forstærker følelser i din klipning.

Hvem er du?

Dette kursus er for dig der klipper film- og tv professionelt og gerne vil styrke din historiefortælling gennem kreativ anvendelse af lyd og musik i din klipning. Uanset om du er nybegynder eller erfaren vil der være noget at hente fra dette kursus, når Frederik Magle deler rundhåndet ud af sin stor viden og erfaring om lyd og musik til film og tv.