window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Tilrettelæggelse af live-streaming

Startdato:

4. sep. 2023

Adresse:

Stjernholm & Co

Slutdato:

4. sep. 2023

Marielundvej 46E

2730 Herlev

Pris:

kr. 5.200,- eks. moms

Varighed:

1 dag

Dette er tilrettelæggelsesmodulet

På Tilrettelæggelse af live-streaming dykker vi ned i den vigtigste fase af live streaming, nemlig planlægningen. Her lære du alt, du skal tage højde for før en live streaming; fra valg af kamera, streaming-platform til detaljeret planlægning før dit live-streaming event.


Hvad er live-streaming?

(Fælles for alle 3 moduler)

3 - 2 - 1 - så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden den mindste fejl, og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. North Creative Academy tilbyder 3 intensive endagskurser hvor vi tager dig fra streaming zero til streaming hero. Kurserne er Tilrettelæggelse, Afvikling og Præsentation.


Bemærk at du opnår rabat ved køb af flere moduler:

1. modul: kr. 5.200,-

2 moduler: kr. 8.800,-

3 moduler: kr. 12.400,-

Alle priser eks. moms.


Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post-forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live streaming i højt grad skabt i pre-produktionen og eksekveret “on the fly”. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nul-tolerance hvad angår deadline og fejl. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter. Man skal have klart overblik og is i maven.


Hvad enten det er et stort live-tv udsendelse som Danmarks Indsamlingen eller virksomhedens årlig aktionærmøde, så er det de samme grundlæggende værktøjer der tages i brug. De skaleres bare op eller ned efter ambition og behov.


Det der først og fremmest sikre en god live-streaming er en grundig kendskab til hvad live-streaming er for et format. Derved kan du tilrettelægge udsendelserne så dit budskab, målsætning og brand kommer best igennem skærmen til din målgruppe.


De tre vigtigste discipliner for en succesfuld afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning. Konsekvenerne af en mislykket eller dårlig gennemført livestreaming er at seerne falder fra undervejs og kommer måske aldrig tilbage igen. I værste tilfælde kan uigennemtænkt og dårlig planlagt live-streaming gør uoprettelig skade på dit brand.


Disse 3 kursusmoduler lære dig alle de nødvendige kompetencer for du kan planlægge og gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og dyre lærepenge) over.

Du lærer
  • at forstå hvad du udsætter dine seere for igennem live-streaming og hvordan du sikre at dine seere bliver hængende til ende.

  • at få sammengæng melle dit brand-identitet og det der udsendes via live-streaming.

  • paletten af tekniske muligheder du har til rådighed, så du kan planlægge hvilke elementer der fungere bedst til forskellige budskaber.

  • at skabe overblik igennem udarbejdelsen af en detaljeret masterplan som starter ved det første planlægningsmøde og slutter når programmet er afviklet.

  • at udarbejde en drejebog, gulvplan, kameraplan, lysplan og lydplan.

Efter endt kursusdag vil du

være klædt grundigt på til selvstændig at kunne planlægge en livestreaming seance med overblik og overskud.

have en grundig forståelse for, hvad der kræves for at gennemføre en professionel live streaming.

være i stand til at træffe gode valg i forhold til ressourcer, setup og ønskede output.

Undervisningsform

Undervisningen er tilrettelagt som praktiske, intensive dage, der vil give dig hands on erfaring med at tilrettelægge og gennemføre professionel live-streaming. Hvert modul kan tilmeldes for sig, så du frit kan sammensætte og vælge efter behov.


På alle moduler vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Hvem er du?

Modulet er for dig der skal i gang med hands on afvikling af live-streaming og ønsker en grundig indføring således at det er dig der styre teknikken og ikke teknikken der styre dig.


Målgruppe

Begyndere og let øvede som har brug for at komme i gang med live streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation, en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.