window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Tilrettelæggelse af live-streaming

Startdato:

23. jan. 2023

Adresse:

Stjernholm & Co

Slutdato:

23. jan. 2023

Marielundvej 46E

2730 Herlev

Pris:

kr. 5.200,- eks moms

Varighed:

1 dag

Dette er tilrettelæggelsesmodulet

På Tilrettelæggelse af live-streaming dykker vi ned i den vigtigste fase af live streaming, nemlig planlægningen. Her lære du alt, du skal tage højde for før en live streaming; fra valg af kamera, streaming-platform til detaljeret planlægning før dit live-streaming event.


Hvad er live-streaming?

(Fælles for alle 3 moduler)

3 - 2 - 1 - så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden den mindste fejl, og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. North Creative Academy tilbyder 3 intensive endagskurser hvor vi tager dig fra streaming zero til streaming hero. Kurserne er Tilrettelæggelse, Afvikling og Præsentation.


Bemærk at du opnår rabat ved køb af flere moduler:

1. modul: kr. 5.200,-

2 moduler: kr. 8.800,-

3 moduler: kr. 12.400,-

Alle priser eks. moms.


Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post-forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live streaming i højt grad skabt i pre-produktionen og eksekveret “on the fly”. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nul-tolerance hvad angår deadline og fejl. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter. Man skal have klart overblik og is i maven.


Hvad enten det er et stort live-tv udsendelse som Danmarks Indsamlingen eller virksomhedens årlig aktionærmøde, så er det de samme grundlæggende værktøjer der tages i brug. De skaleres bare op eller ned efter ambition og behov.


Det der først og fremmest sikre en god live-streaming er en grundig kendskab til hvad live-streaming er for et format. Derved kan du tilrettelægge udsendelserne så dit budskab, målsætning og brand kommer best igennem skærmen til din målgruppe.


De tre vigtigste discipliner for en succesfuld afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning. Konsekvenerne af en mislykket eller dårlig gennemført livestreaming er at seerne falder fra undervejs og kommer måske aldrig tilbage igen. I værste tilfælde kan uigennemtænkt og dårlig planlagt live-streaming gør uoprettelig skade på dit brand.


Disse 3 kursusmoduler lære dig alle de nødvendige kompetencer for du kan planlægge og gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og dyre lærepenge) over.

Du lærer
  • at forstå hvad du udsætter dine seere for igennem live-streaming og hvordan du sikre at dine seere bliver hængende til ende.

  • at få sammengæng melle dit brand-identitet og det der udsendes via live-streaming.

  • paletten af tekniske muligheder du har til rådighed, så du kan planlægge hvilke elementer der fungere bedst til forskellige budskaber.

  • at skabe overblik igennem udarbejdelsen af en detaljeret masterplan som starter ved det første planlægningsmøde og slutter når programmet er afviklet.

  • at udarbejde en drejebog, gulvplan, kameraplan, lysplan og lydplan.

Efter endt kursusdag vil du

være klædt grundigt på til selvstændig at kunne planlægge en livestreaming seance med overblik og overskud.

have en grundig forståelse for, hvad der kræves for at gennemføre en professionel live streaming.

være i stand til at træffe gode valg i forhold til ressourcer, setup og ønskede output.

Undervisningsform

Undervisningen er tilrettelagt som praktiske, intensive dage, der vil give dig hands on erfaring med at tilrettelægge og gennemføre professionel live-streaming. Hvert modul kan tilmeldes for sig, så du frit kan sammensætte og vælge efter behov.


På alle moduler vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Hvem er du?

Modulet er for dig der skal i gang med hands on afvikling af live-streaming og ønsker en grundig indføring således at det er dig der styre teknikken og ikke teknikken der styre dig.


Målgruppe

Begyndere og let øvede som har brug for at komme i gang med live streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation, en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.

Finansiering og støtte
Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.


Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.

Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.

Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.

Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Om underviseren

Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design. Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX , animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.

Praktisk / hvad er inkluderet:

Kurset afvikles i samarbejde med Stjernholm & Co der stiller lokaler samt professionel streaming setup til rådig.

Adresse:

Stjernholm & Co

Marielundvej 46E

2730 Herlev

bottom of page