window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Adobe After Effects 1 - Det store grundkursus (på positivlisten)

Startdato:

13. maj 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

17. maj 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 16.000,- eks moms

Varighed:

5 dage

Godkendt på positivlisten for ledige i Region Hovedstaden.

After Effects er et komplekst program i rivende udvikling, der kræver en solid forståelse, hvis du skal arbejde professionelt med animeret grafik og effekter. Mestrer du After Effects, får du en stor værktøjskasse til at løfte det visuelle udtryk i film, TV og video på Internettet.

På dette 5 dages kursus arbejder du på din egen computer i eget After Effects program. Du får du en grundig introduktion til brugergrænsefladen med præcis de settings, der matcher dit behov. Basis værktøjer og designprincipper for animationer gennemgås og alt afprøves med praktiske øvelser. Trin for trin bliver du fortrolig med After Effects mange kreative muligheder og lærer at anvende dem til at skabe flotte, sjove, skæve animationer og visuelle effekter.

Du lærer
  • Alt om at oprette og organisere dine projekter professionelt, importere videomateriale og håndtere grafik fra Photoshop og Illustrator og Premiere Pro.

  • Du bliver fortrolig med brugergrænsefladen, vigtigste genveje, workflows og ‘procedural’ arbejdsgange.

  • Animation- og designprincipper.

  • Keyframes, layer-opbygning, compositing og precomposing, så du får et naturligt flow i dine animationer.

  • 3D parallaxing animationer så du kan skabe levende, tredimensionelle animationer.

  • Masker og shapes til at skabe visuelle effekter og utrolige animationer.

  • Null objects, 2D point tracking og 3D Camera tracking.

  • Hvordan du sammensætter film og video materiale med motion graphics elementer for at opbygge et større projekt.

  • Eksport modulet og media encoder og lærer om de forskellige formater til TV, film og internettet samt codes, settings, kompressioner mm.

  • Adobe’s dynamic links og hvordan men bedst kan bruge det strømlinet på tværs af forskellige platforme.

Udbytte

Med teori og masser af praktiske øvelser opbygger du trin for trin færdigheder, så du selvstændigt kan arbejde videre med at skabe din egen Motion graphics /VFX efter endt kursus.

Undervisningsform

Undervisningen er baseret på øvelser. Du arbejder på din egen computer og installerer hjemmefra programmerne Adobe After Effects og Media Encoder (nødvendige for at deltage i undervisingen) Det vil være en stor fordel hvis du også har installeret Photoshop, Illustrator og Premiere Pro.


På storskærm gennemgår din underviser alt fra brugergrænseflade, indstillinger, designprincipper og forskellige funktioner, du skal lære.


Undervejs afprøver du alt med praktiske øvelser. Trin for trin opbygger du færdigheder i at arbejde med animationer, så du selvstændigt kan arbejde videre med at skabe din egen Motion graphics /VFX efter endt kursus.

Hvem er du?

Du laver grafiske opgaver, producerer content eller arbejder med postproduktion. Du vil gerne lære at lave animeret grafik og visuelle effekter til fx hjemmesider, sociale medier og video og TV produktioner.

Du er fortrolig med enten Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro eller et andet redigeringsprogram.

Du er ikke bange for at få fyldt masser af viden på, arbejde intensivt og bruge al din kreativitet til at skabe noget ekstraordinært!

Finansiering og støtte

Positivlisten for den Regionale Efteruddannelsespulje for ledige i Region Hovedstaden.

Adobe After Effects 1 - Det store grundkursus er godkendt på Positivlisten for den Regionale Efteruddannelsespulje i Region Hovedstaden med kursusnummer 135 på listen.

Som ledig i Region Hovedstaden kan søge om at få dette kursus betalt gennem den Regionale Efteruddannelsespulje i regionen samt de tilstødende regioner. Det er først og fremmest dit jobcenter der skal godkende din ansøgning men din A-kasse kan være behjælpelig med at kvalificere kursets relevans overfor dit jobcenter.

Vil du blive klogere på Positivlisten for den Regionale Efteruddannelsespulje kan du læse mere om den her:

Læs mere om den regionale uddannelsespulje RAR Hovedstaden

Download vores 4 trins guide til ansøgning af kurser på Positivlisten for den Regionale Efteruddannelsespulje.


Ring for hjælp og vejledning til din ansøgning: Tlf 28 87 28 76


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.


Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om Pressens Uddannelsesfond her. https://www.rar-bm.dk/rar-hovedstaden/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-rar-hovedstaden/positivliste-for-regional-uddannelsespulje/

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser