window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Adobe Premiere Pro: Det store grundkursus

Startdato:

19. aug. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

23. aug. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 16.800,- eks. moms

Varighed:

5 dage

Dette 5 dages kursus er for dig, der skal arbejde professionelt med videoredigering til web content, opslag til sociale medier eller andre former for kommunikation eller marketing.


Med udgangspunkt i virkelige klippeopgaver får du en grundig indføring i kunsten at klippe. Du lærer at bruge programmet Premiere Pro, så du har styr på brugerflade, funktionalitet og workflow. Men klipning er mere end programlære, og undervejs lærer du om visuel storytelling, hvordan du får din klipning til at fungere og skaber en god historie. F.eks. hvad er J og L cuts og hvordan bruger du dem? Hvordan får du klippet en sekvens sammen med en begyndelse, midte og slutning, så din film bliver fængende for seeren?


Hvad lærer du?

På dette fem-dages kursus får du et solidt fundament i kunsten at klippe, mikse og colorgrade i Adobe Premiere Pro, fra import til redigering, colorgrading, postlyd, VFX og ikke mindst den vigtige visuelle historiefortælling. Du arbejder bl.a med:

  • Brugerflade og de vigtigste funktioner og genveje

  • Import, eksport og organisering af dit projekt

  • Redigering, lyd, effekter og colorgrading

  • Workflow og hvordan du overskuer og strukturer dit materiale

  • Dramaturgi og hvordan du klipper en historie frem af dit materiale

  • Grundlæggende ‘klipperegler’ og hvordan du understøtter den visuelle oplevelse og historiefortælling

Udbytte

Efter endt kursus har du overblik over Premiere Pros brugerflade og vigtigeste funktioner, genveje og workflow. Du kan klippe din film med en grundlæggende forståelse for hvilke muligheder dit materiale giver dig, og visuelt fortælle en historie der fænger publikum. Gennem sparring og feedback har du fået et godt afsæt for at udvikle din personlige klippestil.

Undervisningsform

Kurset er hands-on, og du lærer alle aspekter af klippeprogrammet at kende gennem klipning i i “real-life” reklamemateriale. Begreber og teknikker bliver gennemgået på storskærm, og bagefter afprøver du teknikkerne på din egen computer. Øvelser gennemgås og diskuteres i plenum. Undervejs får du feedback og mulighed for personlig sparring med din underviser og medkursister.

Hvem er du?

Kurset er et udvidet grundkursus for alle, der gerne vil i gang med at arbejde med Premiere Pro i professionel sammenhæng, fx video content til sociale medier, marketing, journalistik og virksomhedskommunikation og anden formidling.


Måske er du fotograf, grafiker, tilrettelægger, journalist, kommunikations- eller marketingmedarbejder og vil gerne i gang med at bruge Adobe Premiere Pro til redigering.


Eller du har erfaring med at klippe, og har brug for at lære Adobe Premiere Pro som et skridt på vejen til at arbejde med videoproduktion på bureau eller en større virksomhed der bruger Adobe.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser