window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Adobe Premiere Pro Avanceret

Startdato:

30. sep. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

4. okt. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 16.800,- eks. moms

Varighed:

5 dage

Dette 5 dages kursus i Avanceret Adobe Premiere Pro, er en overbygning målrettet professionelle inden for medieproduktion med erfaring i at klippe. Uanset om du ønsker at forbedre din visuelle storytelling, beherske komplekse effekter eller optimere din arbejdsproces, vil dette kursus styrke og løfte din videoredigering.


Efter endt kursus har du lagt fundamentet for at arbejde i avancerede produktions workflows på professionelt niveau - fx på bureau.

Du lærer
  • Avancerede teknikker til farvekorrektion, lydredigering, klipning og VFX.

  • Workflow optimering: Lær at organisere og arbejde effektivt og systematisk i professionelle produktionsmiljøer.

  • Storytelling: Dyk ned i avanceret narrativ klipning og visuel storytelling for at løfte dit materiale og skabe fængslende historier.

  • Mastering og professionel levering: Forstå avancerede teknikker som mastering og andre nøgleprocesser i professionelle workflows.

  • Æstetik, stil og tone: Forstå tidens trends og tendenser og lær at afkode æstetikken for forskellige brands og bureauer.

  • Professionelt overskud, så du kan forstå dine kunders behov, løfte kvaliteten af det givne materiale og skabe kreative løsninger.

Udbytte

Efter kurset vil du have udviklet færdighederne til at håndtere komplekse redigeringsopgaver på professionelt niveau. Med større overblik vil du kunne løfte kvaliteten af det givne materiale, skabe kreative løsninger og bedre film. Dette er et solidt fundament for for dig der gerne vil arbejde i avancerede produktions workflows - fx på bureau eller i produktionsselskab.

Undervisningsform

På dette kursus arbejder du med real-time professionelt materiale. Undervisningen varierer med avanceret teori afløst af praktiske øvelser og fokuserer på at integrere dine færdigheder i komplekse professionelle produktionsmiljøer. Undervejs får du feedback og mulighed for personlig sparring med din underviser og medkursister.

Målgruppen

Kurset er målrettet professionelle inden for medieproduktion med erfaring i at klippe, der søger at styrke og forfine deres færdigheder, få større professionelt overskud og indgå i komplekse workflows, typisk inden for bureauer og tv-produktionsselskaber.

Finansiering og støtte

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).  

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her. 


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser