window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Adobe Premiere Pro V.I.P - fra rutineret til ekspert

Startdato:

18. nov. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

21. nov. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 18.600,- eks moms

Varighed:

4 dage

Premiere Pro V.I.P - fra rutineret til ekspert" er et 4-dages kursus, der giver dig mulighed for at tage et markant spring i din professionelle udvikling. Med fokus på at udvikle din unikke stil, mestre et professionelt workflow, og forfine dine tekniske færdigheder, vil det transformere din måde at arbejde med video på.


Kurset har en holdstørrelse på max 5 personer, og inkluderer personlig mentoring. En del af undervisningen vil der være mulighed for at arbejde med dit eget materiale, så du kan få rådgivning om, hvordan du kan forbedre dine projekter.


Din underviser Christoffer Schuricht løser opgaver for de største danske og internationale bureauer samt livsstil/fashion brands og kan give dig en unik indsigt i, hvad der skal til, for at arbejde professionelt på det højeste niveau.

Du lærer

  • Avancerede teknikker til farvekorrektion, lydredigering, klipning og VFX.


  • Udvikling af egen stil og fortælleform: Fokuser på at udvikle din unikke stil og fortællemetode.


  • Workflow optimering: Lær at organisere og arbejde effektivt og systematisk i professionelle produktionsmiljøer.


  • Mestring af nye formater: Bliv ekspert i at arbejde med forskellige formater og tekniske specifikationer.


  • Æstetik, stil og tone: Forstå tidens trends og tendenser og lær at afkode og genskabe æstetikken for forskellige brands og bureauer.


  • Løft dine egne projekter: Lær teknikker til at forbedre og opgradere kvaliteten af dit materiale - visuelt og fortællemæssigt.

Undervisningsform

Ud fra konkrete eksempler og underviserens unikke erfaringer og lessons learnt vil du få en vidensbaseret og praktisk indføring i video til sociale medier. Undervejs ser vi på eksempler på storskærm og diskuterer virkemidler, og hvordan I selv kan gå til jeres egne produktioner. Begge dage vil der være klippeøvelser, så I får lavet en video hver til hver platform.


For at deltage på kurset, skal du have egen computer med et klippeprogram og kunne klippe til husbehov.

Hvem er du?

Kurset er for alle der arbejder med social media markedsføring, content marketing eller content produktion herunder også alle der arbejder med kommunikation. Både for dig der allerede er i gang eller dig der skal til at komme i gang med at bruge video content.


Måske er du, eller sigter du efter at blive, social media content manager i et firma eller som freelancer og vil optimere din viden om video posts. Kurset er også relevant for dig der har en mangeårig erfaring i at producere video, men gerne vil lære de nye spilleregler for video på SoMe.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser