window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Boost dit salg med SoMe videoer

Startdato:

14. aug. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

16. aug. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 12.400,- eks. moms

20% rabat som medlem af Club North

Varighed:

3 dage

Vil du lære at skabe SoMe-videoer, der virkelig fanger og engagerer din målgruppe? Dette 3-dages kursus giver dig de nødvendige strategiske, kreative og tekniske færdigheder til at producere videoer, der får din kampagne til at skille sig ud og ramme plet hver gang.

På kurset lærer du

  • Strategi: Forstå forretningsmodellen bag videoproduktion og lær at arbejde konceptuelt og strategisk for at optimere effekten af dine videoer. Få indsigt i SoMe platforme, deres brugere og særlige krav.


  • Visuel storytelling og filmiske virkemidler: Udvikle idéer, manuskripter, storyboards og skudlister baseret på strategiske overvejelser.


  • Teknik: Opnå praktisk forståelse for optagelses- og klippeteknikker, herunder brug af kamera, indstillinger, sekvenser og scener. Lær at redigere dine optagelser både teknisk og fortællende.


  • Produktion: Under vejledning, producere dine egne film. Du kan eventuelt lave optagelser hjemme og klippe dem sammen på skolen med efterfølgende fællesvisning.

Udbytte

Efter kurset kan du selv planlægge og producere en SoMe film baseret på strategiske overvejelser, visuelt storytelling og tekniske færdigheder. Du vil kunne optimere din online tilstedeværelse og skabe engagerende indhold, der når den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.

Du vil også opnå:

  • Forståelse for SoMe strategier: Lær hvordan du bruger forskellige platforme til at nå specifikke målgrupper.


  • Tekniske færdigheder: Fra optagelse til redigering, så du kan skabe professionelt indhold.


  • Praktisk erfaring: Gennem hands-on øvelser og produktion af dine egne projekter.


  • Strategisk tænkning: Evnen til at udvikle og implementere effektive videostrategier.

Undervisningsform

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser. Du vil arbejde med egne projekter og modtage individuel vejledning fra erfarne undervisere. Undervejs får du sparring og feedback fra både medkursister og undervisere.

Målgruppe

Kurset er for dig der vil lære at bruge video i forbindelse af salg og markedsføring af dig selv, dine produkter eller serviceydelser. Du er begynder eller let øvet inden for videoproduktion. Du ønsker at styrke dine færdigheder i at skabe og distribuere videoindhold der styrker din markedsposition. Det er særligt relevant for iværksættere og andre der arbejder med content marketing, e-commerce og lignende områder.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.


Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser