window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

DaVinci Resolve - Grundlæggende

Startdato:

19. aug. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

23. aug. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 16.800,- eks. moms

20% rabat som medlem af Club North

Varighed:

5 dage

DaVinci Resolve - Grundlæggende

Med Blackmagic Design Certificeret træner og erfaren filmklipper og postproducer, Wiebe van der Vliet, er du garanteret en god og effektiv undervisning på et højt niveau. Med sine mere end 25 års film- og tv-erfaring har Wiebe arbejdet med alt fra low-budget ’one man band’-produktioner til store internationale spillefilm, der har vundet priser som Milia d’Or i Cannes og den amerikanske ’Academy Award’ for bedste udenlandske film.

Du lærer
  • Projekt set up og workflow

  • Rough cut og fine tuning af din film

  • Transition effects, filters og speed effects

  • 3D title effects

  • Primary/ secondary color correction.

  • Sound effects editing, voice over og mix

  • Mastering og export

Udbytte

Efter endt kursus vil du kunne klippe flydende med DaVinci Resolve. Du vil bl.a. kunne organise, klippe, trimme, evaluere og redigere farvetoner, mætning og kontrast. Du vil kunne mixe lyd og færdiggøre dit projekt frem til færdig eksport.

Undervisningsform

Dette er et praktisk kursus. Underviseren vil løbende introducere dig til nye viden og funktioner som efterfølgende skal afprøves i klippeprogrammet. Under øvelserne går underviseren rundt til hver deltager, for at hjælpe og besvare spørgsmål. Deltagerne vil redigere i forproduceret materiale. Hver øvelse afsluttets med visning og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere. Der vil være én hjemmearbejdsdag midt på ugen hvor du skal arbejde med en konkret opgave. Opgaven evalueres i plenum næste dag.

Hvem er du?

Kurset er relevant for Film og TV-klippere  content producere, VJ’s,  fotojournalister, grafikere, kommunikations- og marketingmedarbejdere m.fl., der arbejder med levende billeder. Til dig der vil lære at beherske et af branchens mest intuitive og omfattende post-production værktøjer.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser