window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

DaVinci Resolve - Grundlæggende

Startdato:

17. apr. 2023

Adresse:

Orgelfabrikken

Slutdato:

21. apr. 2023

Lyngby Hovedgade 52

2800 Kgs. Lyngby

Pris:

Kr. 16.800,- ex moms

Varighed:

5 dage

Kursusbeskrivelse

Med Blackmagic Design Certificeret træner og erfaren filmklipper og postproducer, Wiebe van der Vliet, er du garanteret en god og effektiv undervisning på et højt niveau. Med sine mere end 25 års film- og tv-erfaring har Wiebe arbejdet med alt fra low-budget ’one man band’-produktioner til store internationale spillefilm, der har vundet priser som Milia d’Or i Cannes og den amerikanske ’Academy Award’ for bedste udenlandske film.

Du lærer
  • Projekt set up og workflow

  • Rough cut og fine tuning af din film

  • Transition effects, filters og speed effects

  • 3D title effects

  • Primary/ secondary color correction.

  • Sound effects editing, voice over og mix

  • Mastering og export

Udbytte

Efter endt kursus vil du kunne klippe flydende med DaVinci Resolve. Du vil bl.a. kunne organise, klippe, trimme, evaluere og redigere farvetoner, mætning og kontrast. Du vil kunne mixe lyd og færdiggøre dit projekt frem til færdig eksport.

Undervisningsform

Dette er et praktisk kursus. Underviseren vil løbende introducere dig til nye viden og funktioner som efterfølgende skal afprøves i klippeprogrammet. Under øvelserne går underviseren rundt til hver deltager, for at hjælpe og besvare spørgsmål. Deltagerne vil redigere i forproduceret materiale. Hver øvelse afsluttets med visning og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.

Hvem er du?

Kurset er relevant for Film og TV-klippere  content producere, VJ’s,  fotojournalister, grafikere, kommunikations- og marketingmedarbejdere m.fl., der arbejder med levende billeder. Til dig der vil lære at beherske et af branchens mest intuitive og omfattende post-production værktøjer.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.


Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Din underviser

Wiebe er en all round film og tv editor med 25+ års erfaring ii filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy, og har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enmands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. 


Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.


Wiebe er en af de få Apple Certified og DaVinci Resolve Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Danmarks Journalist Højskole.


Som post-produktions konsulent har han arbejdet for Kastrup Lufthavn, Cowi, TV-Glad, Metronome, Nordea og mange flere.

Praktisk

Du skal medbringe egen computer med seneste version af DaVinci Resolve installeret. Husk hovedtelefoner. Har du ikke i forvejen DaVinci Resolve installeret kan du hente gratis versionen her: https://www.blackmagicdesign.com/dk/products/davinciresolve


Har du ikke mulighed for at medbringe egen computer, kan du leje en iMac med DaVinci Resolve installeret mod ekstra betaling. Ring og hør nærmere herom.


Du får udleveret en harddisk (USB-C) med filmmaterialet, der skal bruges under workshoppen. Materialet må ikke kopieres til din egen computer. Har du ikke en USB-C indgang på din computer skal du selv medbringe en USC-C til USB-3 converter.


Undervisningen foregår på Orgelfabrikken i Kgs. Lyngby og er inklusiv frokost, kaffe/te  og snacks i løbet af dagen. 


Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Adresse:

Orgelfabrikken

Lyngby Hovedgade 52

2800 Kgs. Lyngby

bottom of page