window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Det perfekte pitch

Startdato:

28. nov. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

29. nov. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 8.800,- eks. moms

Varighed:

2 dage

På kurset “Det Perfekte Pitch” får du dybdegående undervisning i, hvordan du strikker et gennemarbejdet pitch sammen til når du skal præsentere/sælge din idé eller koncept.


Hvert tv-program, film, kampagne eller koncept skal på et tidspunkt i sin tilblivelse vises frem foran en beslutningstager som skal overbevises. Der er mange redskaber som tages i brug i mødet med fx en broadcaster, indkøber, redaktør eller andre som skal købe din idé. Derfor zoomer dette kursus ind på hvordan formidlingen, strategien og selve udarbejdelsen af præsentationen skærpes.


Kurset tager udgangspunkt i konkrete idéer, hvor du sammen med de øvrige kursister og med sparring fra underviseren sammensætter et “pitch deck”. Ud fra taktiske vurderinger om, hvordan din idé kommunikeres bedst og rammer din målgruppe skarpest, lærer du at udfærdige en visuel appellerende præsentation.

Kurset indeholder også specielle aften-sessions, hvor der mere uhøjtideligt gives særlig viden og inspirations-oplæg.


Du vil i løbet af kurset pitche din idé 3 gange foran underviser og de øvrige kursister. For hver gang vil du modtage praktisk feedback til videre forbedring af pitchen indtil du til sidst laver det perfekte pitch.


Dette kursus dækker
 • Beskriv din idé skarp og klart

 • Udarbejd elevator-pitch

 • Produktion og layout af pitch deck

 • Strategisk tilgang til salgs-situationen

 • Behov og efterspørgsler i markedet

 • Do’s & don’t’s når du pitcher

 • Det store “Why”

 • Præmis, vinkel og formatgreb

 • Adskil dig fra konkurrenterne

 • Vigtigst først-tilgangen

 • Pitch-barometeret

 • Den fængende forside (foto-brug)

 • Ram målskiven

 • Kotume i pitch-rummet

 • Økonomi, produktion og hold

Udbytte

Efter endt kursus har du tillært dig en række grundkompetencer der gør dig i stand til kort og præcist at pitche idéer, så de nemt kan forstås og effektivt kan sælges.


Undervisningsform

Kurset er både teoretisk og lavpraktisk med fokus på hands on arbejde med dit eget pitch. Dette sker i samspil med de øvrige kursister, hvor der i undervisningen indgår sporadiske øvelser i plenum og mindre grupper. Med konkrete eksempler fra virkelige pitches (både gode og dårlige) reflekteres og debateres der om pitchmetoder og tilgange.


Målgruppe

For dig i den kreative branche som har brug for at formidle, præsentere og/eller sælge idéer. Kurset er værdifuldt for både begyndere og erfarne i pitch-situationer.


Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser