window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Explainer i Adobe After Effects

Startdato:

19. aug. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

23. aug. 2024

Hejrevej 43A

2400 København NV

Pris:

kr. 16.800,- eks. moms

Varighed:

5 dage

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond. Læs mere længere nede under afsnittet "Finansiering og støtte".


Er du kreativ grafiker, der søger et kursus i at skabe explainers, der er visuelt imponerende og formidler dit budskab effektivt?

Dette kursus, "Explainers i Adobe After Effects," er skræddersyet til dig, der ønsker at fordybe dig i visuel kommunikation, forfine dine færdigheder og mestre kunsten at formidle komplekse budskaber på en kort og engagerende måde.

Du lærer

I løbet af denne workshop lærer du hele processen omkring produktionen, og skabelsen af en explainer video. Vi skaber en prototype, hvor du får en fornemmelse for de nødvendige færdigheder, der skal til for at tacke et projekt fra start til slut. Du vil på den måde blive introduceret til og få hands-on med alle de elementer der indgår i professionel produktion.

  • Kundehåndtering, script og brief

  • Konceptudvikling, moodboards og inspiration

  • Sketching, storyboards og animatic

  • Design, styleframes og boardmatic

  • Lyd design, voice over og sound effects

  • Filstruktur, planlægning og budgetter

Udbytte

Efter workshoppen er du i stand til at strukturere dit eget explainer video projekt, bruge det til kundeopgaver og have et godt afsæt til selvstudie eller mere avancerede kurser.

Undervisningsform

Vores undervisning er hands-on med fokus på praktiske opgaver og reel læring. Du vil deltage i en interaktiv proces, hvor der skiftes imellem undervisning og arbejde med dit eget projekt.

Hvem er du?

Dette kursus henvender sig specifikt til kreative grafikere og designere, der ønsker at udvide deres kompetencer inden for animation og motion graphics. Uanset om du arbejder som freelance grafiker eller er en del af et kreativt team, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at løse opgaver inden for animation og visuel formidling.

Finansiering og støtte

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.

Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.

Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.

Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.

https://skat.dk/data.aspx?oid=2234835


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.

https://skat.dk/data.aspx?oid=2234833


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.

https://www.filmtv.dk/medlemsfordele/efteruddannelsespuljer/


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

https://journalistforbundet.dk/brug-af-rettighedsmidler

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser