window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Krisestyring i Tv-ledelse

Startdato:

22. nov. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

22. nov. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 5.200,- eks. moms

Varighed:

1 dag

Bliv rustet til at lede i krisetider med vores kursus "Krisestyring i Tv-ledelse".

Dette kursus er skabt til tv-ledere, der står over for udfordringen med at navigere i økonomisk ustabilitet og træffe kritiske beslutninger for at sikre overlevelse og vækst i branchen. Lær skræddersyede krisestrategier, effektiv økonomistyring, og hvordan du leder med empati i krisetider.


Opdag nye forretningsmodeller og teknologier for at sikre tv-produktionens overlevelse, samtidig med at du tager hånd om din egen mentale sundhed som leder. Efter kurset vil du være klar til at tackle tv-branchens udfordringer med en proaktiv tilgang og sikre bæredygtig vækst.


Kurset kombinerer case-studier, erfaringsudveksling og praktiske øvelser, og henvender sig til tv-ledere, producenter og beslutningstagere, der ønsker at styrke deres ledelsesevner i en krisepræget branche. Gør dig klar til at styrke dit lederskab og sikre din tv-produktions fremtid ved at tilmelde dig nu!


Udbytte

Efter kurset vil du være rustet til at håndtere tv-branchens udfordringer med en proaktiv tilgang og sikre bæredygtig vækst.

Undervisningsform

Gennem case-studier, erfaringsudveksling og praktiske øvelser udforsker du konkrete strategier til håndtering af kriser i tv-ledelse.

Målgruppen

Kurset er skræddersyet til tv-ledere, producenter og beslutningstagere, der ønsker at styrke deres ledelsesevner i en krisepræget branche.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser