window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Lær at mestre videooptagelser med tilgængeligt lys

Startdato:

16. sep. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

16. sep. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 5.200,- eks. moms

Varighed:

1 dag

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond. Læs mere længere nede under afsnittet "Finansiering og støtte".


Vil du give dine produktioner og optagelser et visuelt løft med lækkert lys?

Dette kursus er til dig, der ønsker at lære at udnytte tilgængeligt lys optimalt og skabe professionelle og øjenfængende videooptagelser uden at investere i dyrt udstyr.


På denne 1 dags workshop lærer du hvordan du optimerer kvaliteten af dine videooptagelser ved at bruge naturligt eller tilgængeligt lys i din omgivelser. Du behøver ikke avanceret udstyr for at opnå gode resultater – kendskab til lysforholdene omkring dig og de rette færdigheder til at udnytte dem, kan hjælpe dig med at skabe det visuelle udtryk du stræber efter.


Du lærer
  • Interview: Hvordan belyser vi en person så vedkommende ikke fremstår fladt og uvedkommende, men får dybde og karakter?

  • Udnyt Naturligt Lys: Lær at identificere og udnytte naturlige lyskilder, og placer dig strategisk for at opnå god og ensartet belysning uden hårde skygger.

  • Mobile Lyskilder: Integrer bærbare LED-lamper, eller lysstofrør som supplement til naturligt lys. Juster afstand og retning for at skabe den optimale belysning.

  • Lysretning: Eksperimenter med forskellige vinkler for at afgøre den mest flatterende lysretning - bl.a frontal, sidelæns og ovenbelysning for at opnå ønsket effekt.

  • Diffusion: Lær at blødgøre hårdt lys ved hjælp af diffusionsteknikker.

Udbytte

Efter denne 1-dags workshop vil du have opnået en forståelse for samspillet mellem lys, og det visuelle udtryk i dit billede. Du vil kunne overskue en location og træffe optimale valg for bl.a. kamerapostion, eksponering og udtryk for dine optagelser.

Undervisningsform

Dette kursus er en praktisk workshop, hvor du får tips, tricks og konkrete værktøjer til at løse de særlige udfordringer du står overfor i forskellige optagesituationer. Undervisningen er baseret på øvelser og sparring med dine medkursister og din underviser.

Hvem er du? 

Dette kursus er ideelt for alle der arbejder med video som VJ, content creater, dokumentarist, fotograf mm., der ønsker at højne niveauet af det visuelle udtryk i deres optagelser.

Finansiering og støtte

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).  

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her. 


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser