window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Prof' video content til SoMe

Startdato:

21. okt. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

22. okt. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 8.800,- eks. moms

20% rabat som medlem af Club North

Varighed:

2 dage

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond. Læs mere længere nede under afsnittet "Finansiering og støtte".


Få den nyeste viden og trends om hvordan du opnår størst effekt med dine videoer på sociale medier.

Med udgangspunkt i 5 af de største SoMe platforme, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn lære du hvordan du tænker og tilrettelægger dine videoproduktioner, så de kommunikere dine budskaber og rammer målgruppen bedst.


At lave velfungerende video content til sociale medier er et helt nyt ball game. Med den store mængde videoer på sociale medier er det ikke længere nok at lave teknisk flotte videoer: Indholdet skal skæres til de korte formater, for at nå bredt ud og fange og fastholde det utålmodige SoMe publikums opmærksomhed.

Det kræver forståelse for publikums SoMe vaner og ikke mindst overblik over muligheder, begrænsninger og regler for de forskellige platforme.


På dette 2 dages kursus lærer du at tilrettelægge og producere visuelt fængende videoer i korte formater - alt imens du holder fokus på filmens intention, målgruppe og den ønskede effekt.

Du lærer
  • Konkrete forskelle ved forskellige platforme. Fra det indholdsmæssige til det tekniske.

  • Hvornår og hvordan du tilrettelægger og klipper til forskellige platforme.

  • Hvorfor og hvornår du filmer på højkant eller bredformat, og hvordan du klipper i dem.

  • Anvendelse af hooks, grafik, thumbnails, hashtags, m.m.

  • Hvordan en effektiv video til de forskellige platforme skal bygges op indholdsmæssigt.

  • Forståelse for hvordan du opnår størst impact og interaktion med din målgruppe på de enkelte platforme.

Udbytte

Efter endt kursus har du forståelse for hvordan du tilrettelægger, producerer og optimerer effektive videoer til forskellige SoMe platforme - både indholdsmæssigt og teknisk. Dertil har du en god idé om

Undervisningsform

Ud fra konkrete eksempler og underviserens unikke erfaringer og lessons learnt vil du få en vidensbaseret og praktisk indføring i video til sociale medier. Undervejs ser vi på eksempler på storskærm og diskuterer virkemidler, og hvordan I selv kan gå til jeres egne produktioner. Begge dage vil der være klippeøvelser, så I får lavet en video hver til hver platform.

Hvem er du?

Kurset er for alle der arbejder med social media markedsføring, content marketing eller content produktion herunder også alle der arbejder med kommunikation. Både for dig der allerede er i gang eller dig der skal til at komme i gang med at bruge video content.


Måske er du, eller sigter du efter at blive, social media content manager i et firma eller som freelancer og vil optimere din viden om video posts. Kurset er også relevant for dig der har en mangeårig erfaring i at producere video, men gerne vil lære de nye spilleregler for video på SoMe.

Finansiering og støtte

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser