window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Skab den serielle dokumentar

Startdato:

12. jun. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

14. jun. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 12.400,- eks. moms

20% rabat som medlem af Club North

Varighed:

3 dage

Tv-dokumentaren er under forvandling disse år. Med streamingtjenesternes indtog i medielandskabet bliver der eksperiementeret med og stillet nye krav til genrehybrider, formgreb, udtryk og dramaturgier.

Dette 3 dages kursus klæder dig på til at mestre den serielle dokumentar og de nye krav der stilles til en fortælleform som bliver ved med at udvikle sig og fascinere.

Du lærer
  • Kendskab til hvad det kræver at lave en dokumetar-serie.

  • Forståelse for den serielle dokumentars anatomi og vigtigste byggesten.

  • Møde med et par af branchens vigtigste nøglespillere.

  • Én til én sparring og feedback

  • Hands on planlægning af den gode produktion.

  • En professionel værktøjskasse der gør dig i stand til at skabe et rum, hvor udviklingen kan ske undervejs, men hvor du alligevel kommer i mål med den pitch der er udgangspunktet for serien.

  • Adgang til unik viden om genrens karakteristika og udvikling og indsigt i, genrens udvikling pt.

  • Inspirerende eksempler på, hvordan du får præsenteret og pitchet din idé til en tv-kanal eller streamingtjeneste.

Udbytte

Denne workshop giver dig kompetencerne til selv at skrue en dokumentarserie sammen, så den er tidssvarende og relevant for de moderne tv-kanaler og streamingtjenester. Du får en bred genreforståelse og en professionel værktøjskasse med metoder og teorier som kan skærpe din udvikling og produktion af den serielle dokumentar.

Undervisningsform

Underviseren vil sammen med 1 eller 2 gæstelærere tage udgangspunkt i egne succesfulde produktioner, når de tager dig gennem vigtige genretræk og konceptuelle overvejelser. Undervisningen er en blanding af oplæg og diskussioner.

Hvem er du?

Kurset er skræddersyet alle med interesse for eller fokus på dokumentar og serielle dokumentarer, og som ønsker at blive klogere på, hvordan indholdet udvikles, tilrettelægges og produceres. Du er tilrettelægger, udvikler, redaktionschef, producent, post producer, programchef eller producer.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.


Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser