window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Skab den serielle dokumentar

Startdato:

12. jun. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

14. jun. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 12.400,- eks. moms

Varighed:

3 dage

Tv-dokumentaren er under forvandling disse år. Med streamingtjenesternes indtog i medielandskabet bliver der eksperiementeret med og stillet nye krav til genrehybrider, formgreb, udtryk og dramaturgier.

Dette 3 dages kursus klæder dig på til at mestre den serielle dokumentar og de nye krav der stilles til en fortælleform som bliver ved med at udvikle sig og fascinere.

Du lærer
  • Kendskab til hvad det kræver at lave en dokumetar-serie.

  • Forståelse for den serielle dokumentars anatomi og vigtigste byggesten.

  • Møde med et par af branchens vigtigste nøglespillere.

  • Én til én sparring og feedback

  • Hands on planlægning af den gode produktion.

  • En professionel værktøjskasse der gør dig i stand til at skabe et rum, hvor udviklingen kan ske undervejs, men hvor du alligevel kommer i mål med den pitch der er udgangspunktet for serien.

  • Adgang til unik viden om genrens karakteristika og udvikling og indsigt i, genrens udvikling pt.

  • Inspirerende eksempler på, hvordan du får præsenteret og pitchet din idé til en tv-kanal eller streamingtjeneste.

Udbytte

Denne workshop giver dig kompetencerne til selv at skrue en dokumentarserie sammen, så den er tidssvarende og relevant for de moderne tv-kanaler og streamingtjenester. Du får en bred genreforståelse og en professionel værktøjskasse med metoder og teorier som kan skærpe din udvikling og produktion af den serielle dokumentar.

Undervisningsform

Underviseren vil sammen med 1 eller 2 gæstelærere tage udgangspunkt i egne succesfulde produktioner, når de tager dig gennem vigtige genretræk og konceptuelle overvejelser. Undervisningen er en blanding af oplæg og diskussioner.

Hvem er du?

Kurset er skræddersyet alle med interesse for eller fokus på dokumentar og serielle dokumentarer, og som ønsker at blive klogere på, hvordan indholdet udvikles, tilrettelægges og produceres. Du er tilrettelægger, udvikler, redaktionschef, producent, post producer, programchef eller producer.