window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Skab stabil indkomst som videofreelancer

Startdato:

27. nov. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

27. nov. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 5.200,- eks. moms

Varighed:

1 dag

Drømmer du om at leve af at producere video? Synes du det er udfordrende at skabe et økonomisk flow som freelancer i mediebranchen?


Her er salgskurset, der kan hjælpe dig i gang som nystartet freelancer med at skabe en pålidelig struktur, der kan sikre et flow af opgaver og en fast indkomst ved at producere video. 
Det lyder næsten alt for let - det er det ikke. Som freelancer skal du have mange forskellige kompetencer og altid holde flere bolde i luften. En strategisk og systematisk indsats er nøglen til at prioritere.


På dette kursus får du en strategi, en ramme og konkrete anvisninger til aktiviteter der fører frem til et salg og sikrer at dine kunder kommer igen.


Du lærer
  1. Strategisk ramme for at finde nye kunder:
- Identifikation af målgruppe: Find dine ideelle kunder og kend deres behov
- Unik værditilbud og positionering i forhold til konkurrenter
- Optimer din online tilstedeværelse
- Video Portfolio: Hvad er nøgleprojekter i din portefølje og hvordan demonstrerer du din alsidighed, personlige stil og færdigheder?


  2. Kontinuerlig fast indkomst:
- Salg og Kundeflow: leadgenerering og kundemøder
- Retainer Aftaler: langsigtet værdi og retainerpakker
- Forudsigelig Kundeflow: med fast klientgrundlag med langvarige relationer.


  3. Præsentation og salg på kundemøder:
- Storytelling
- Tydelig Kommunikation: med visuelle hjælpemidler og klare budskaber


  4. Betaling og prissætning:
- Værdibaseret Prissætning 
- Kontrakt og Aftaler


  5. Skab klienter der vender tilbage 
- Kundepleje der sikrer loyalitet
- Feedback, dialog og forbedring
- Foretningsudvikling - langsigtet værdi for dine kunder


Udbytte

Ved afslutningen af dette kursus vil du være rustet til livet som freelancer med en roadmap til hvordan du bygger din forretning op og have konkrete værktøjer til salg og kundepleje, der skaber et vedvarende flow af opgaver og økonomi.

Undervisningsform

Med udgangspunkt i egne erfaringer som salgskonsulent i mediebranchen og som videoproducer med selvstændig virksomhed , vil Martin Egedal dele ud af sin viden omkring udviklingen af en freelance-forretning. Kurset afvikles som en workshop og er en blanding mellem inspiration, eksempler, øvelser og sparring med andre kursister og underviser.

Hvem er du?

Kurset er relevant for dig der er, - eller gerne vil være selvstændig og arbejde freelance som videoproducer, content creater, VJ, SoMe konsulent o.lign..


Uanset om du er nystartet og skal bygge en forretning op - eller er i gang - men oplever stor uforudsigelighed i opgaver og økonomi, kan det hjælpe dig med en strategisk og systematisk tilgang. Salg bør indgå som en naturlig del af din hverdag - og du skal vide hvilke aktiviteter, der må prioriteres for at skabe et vedvarende økonomisk flow.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser