window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Storytelling til SoMe video

Startdato:

24. okt. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

25. okt. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 8.800,- eks. moms

20% rabat som medlem af Club North

Varighed:

2 dage

Når storytelling anvendes godt kan storytelling fastholde folks opmærksomhed. Den kan få os til at grine, græde, blive begejstret eller væmmes. Stærke følelser der lagres i vores underbevidsthed – sammen med det budskab afsenderen gerne vil påvirke os med.


“Stories create ‘sticky’ memories by attaching emotions to things that happen.” (Harvard Business Review).

Vi bombarderes i en grad som aldrig før med daglige blogindlæg, podcast, e-mails, SoMe opslag, annoncer, billeder og videoer. Et sandt bombardement af budskaber der alle kæmper for vores opmærksomhed. De budskaber der oftest trænger igennem støjen er dem der er pakket ind i fængende historier. Og ingen medie er mere effektive til storytelling end video. “Video…remains the best performing digital content type.” ifølge Social Media Today.


Så hvordan kan du udnytte styrken ved video + historiefortælling til bedre at komme i kontakt med dit publikum?


Dette 2 dags kursus giver dig alle de nødvendige værktøjer til du selv kan producere fængende video content vha storytelling.


På kurset ser vi på hvad storytelling overhovedet er! Hvordan bruger vi den til at formidle, sælge, påvirke og manipulere? Vi ser ind i kernen af “historien” og lærer at forstå hvordan en historie er bygget op, hvordan den virker og hvorfor den påvirker os.

Du lærer
  • Dramaturgien for den korte og ultra-korte video

  • Hvordan du designer og tilrettelægger historien med henblik på konkrete budskaber, målgrupper og ikke mindst videoens formål.

  • Hvordan du arbejder med budskabets præmis og hvordan du inkorporere præmissen i din historie

  • Hvordan historien bruges som grundlaget for alle de andre virkemidler der skal bringes i spil, når du producerer en video.

Output

Efter endt kursus kan har du en grundig forståelse for storytelling til video content så du kan gå i gang med dine egne produktioner. Samtidig vil du kunne gennemskue andre videoer og analysere dig frem til de greb og virkemidler de har taget i brug.

Undervisnings Form

Ud fra konkrete teorier, eksempler fra underviserens egen bag katalog, hans unikke erfaringer og lessons learnt vil du få en praktisk indføring i hvordan du udvikler fængende videofortællinger der rammer målgruppen præcist og effektivt. Undervejs ser vi på eksempler på storskærm og diskuterer virkemidler, dramaturgi og hvordan vi selv kan gå i gang med at udvikler egne historier.

Målgruppe

Alle der arbejder med eller gerne vil arbejde med video content og vi have en bedre forståelse for anvendelse af storytelling som kommunikation og marketing redskaber.

Finansiering og støtte
Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.

https://skat.dk/data.aspx?oid=2234835


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.

https://skat.dk/data.aspx?oid=2234833


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.

https://www.filmtv.dk/medlemsfordele/efteruddannelsespuljer/


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

https://journalistforbundet.dk/brug-af-rettighedsmidler

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser