window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Videoproduktion for still-fotografer

Startdato:

12. aug. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

16. aug. 2024

Hejrevej 34A

2200 København N

Pris:

kr. 16.800,- eks. moms

20% rabat som medlem af Club North

Varighed:

5 dage

5 dages intensivt kursus i videoproduktion for fotografer - fra idé, hvad der skal til teknisk, til at optage, få god lyd og redigere din produktion.


Som erfaren fotograf har du en stærk visualitet og kan fortælle en historie i et enkelt billede. Når du arbejder med video, skal du i stedet fortælle en historie over tid. Du skal tilrettelægge din film og planlægge hvilke indstillinger og lyd skal optages, og hvordan de kan klippes sammen til sekvenser der udgør en fortælling og til sidst en film med et budskab.


Det kræver et kendskab til de filmiske virkemidler, at du er teknisk skarp, kender udstyrets muligheder og begrænsninger. - Og ikke mindst at du kan konstruere en historie og have fokus på det væsentlige.

Du lærer

På kurset lærer du alle faser af en videoproduktion fra idé, tilrettelæggelse, og til at optage, få god lyd og redigere din produktion.


Fokus er at udnytte og forbedre dine fotografiske kompetencer, så du kan udvide dit virke med at tage video-fotograf opgaver. Du får en god basisviden i lyd og postproduktion, der hjælper dig til at få det rigtige materiale med hjem fra optagelse og kan være afsæt til at arbejde videre med klipning og colorgrading.

Udbytte

Efter endt kursus kan du tilrettelægge og filme fx en reportage, interview, film til web og sociale medier, reklamefilm, corporate film mm.

Undervisningsform

Kurset er en workshop hvor du arbejder med dit eget DSLM/R kamera. Gennem praktiske øvelser arbejder vi med teknikken men fokusere på det væsentlige; at fortælle en visuel historie med flotte, skarpe billeder og god lyd. Praktiske teknikker skal være med til at sætte kreativiteten fri.


Fra første dag har vi kameraet i brug. Vi optager på forskellige lokationer og redigerer små film-reportager. Undervejs arbejder vi med de problemstillinger vi møder ved planlægning, optagelse og redigering. Vi diskuterer og belyser hvordan moderne DSLM/R kan gøre vores film visuelt spændende.

Hvem er du?

Du er rutineret fotograf, med erfaring i at arbejde professionelt med stillbilleder, lyssætning og sandsynligvis også billedredigering i fx. Adobes programmer.


Du medbringer det DSLR/M kamera, du er vant til at bruge. Herudover skal du bruge stativ, en mikrofon, høretelefoner, evt. en monitor - og en computer til at redigere dine optagelser.


Det er en stor fordel hvis du kender til redigering i Final Cut Pro, Premiere Pro eller Davinci Resolve. Du skal have et af programmerne installeret på din medbragte computer. (DaVinci Resolve har en gratis udgave). Din underviser kan supportere Final Cut Pro.

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser