window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

25. april kl 16.30: INSIGHT: Bag om 'Alene hjemme på nettet'

Kom bag om årets vigtigste dokumentar; DR's 'Alene hjemme på nettet' med skaberne bag serien: Roald Bergmann og Mikkel Dyrting fra Laud People. Hør om den intensive proces der gik forud i research og udvikling. Efterfølgende åbner baren med drikkevarer til rimelige priser.

25. april kl 16.30: INSIGHT: Bag om 'Alene hjemme på nettet'

Kom til en indsigtsfuld eftermiddag, hvor Roald lukker dig helt ind i tilblivelsen af en af årets største debatskabende tv-begivenheder og hør om den intensive proces der gik forud i research og udvikling.

DR-dokumentaret 'Alene hjemme på nettet' afslørede, i hvor stor stil børn og unge udsættes for ubehageligt og grænseoverskridende indhold på sociale medier - lige fra seksuelt indhold og til henrettelser og selvmord. Dokumentarserien var et af DR hidtil største tv-indsatser på tværs af alle deres platforme og kanaler.

Serien er produceret og skabt af producent og instruktør Mikkel Dyrting der står bag et hav af landets mest populære tv-serier og har en fortid hos blandt andre Nordisk Film Tv. Idéen til "Alene hjemme på nettet" blev undfanget blandt andet af North Creative Academys Roald Bergmann der også er Udviklingschef hos Laud People og står bag udviklingen af over 40 tv-serier.

Denne unikke udgave af INSIGHT vil give dig muligheden for at lære mere om det forudgående udviklingsarbejde og hvordan Roald og Laud People gjorde et løst indfald til et formateret tv-koncept, samt også et spændende kig ind i maskinrummet på selve produktionen og redaktionens arbejde med producent Mikkel Dyrting ved roret. Derudover vil du kunne få ny viden om den specialiserede research og arbejdet med at pitche og realisere en så kompleks og følsom tv-idé som “Alene hjemme på nettet”.

Fra kl 18 åbner baren for alle og man kan købe øl, vand og vin til rimelige priser.

bottom of page