window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

BLIV MOTION DESIGNER 
6 ugers kursus i Adobe After Effects

Lær at animere til web, SoMe, reklamer og film

Godkendt på positivlisten til finansiering gennem jobcenteret

* HJÆLP TIL PRAKTIK

MOTION DESIGNER UDDANNELSEN

Bliv skarp til Adobe After Effects og hvordan du bruger programmet til visuel storytelling og at skabe imponerende motion graphics og VFX.

6 ugers intensivt kursus målrettet hvor du modtager undervisning af de dygtigeste Motion Designere - alt sammen live - i vores villa på Nørrebro i København.

Start: 12. aug. - 20. sep. 2024 (6 uger)

 

Pris: 33.000,- eks. moms

* Er du ledig og ønsker praktik?

North Creative Academy har et solidt netværk og kan hjælpe dig med at finde en relevant praktikplads efter endt kursus. Det forudsætter at du er berettiget til at komme i virksomhedspraktik via dit jobcenter. 

Lær at producere levende grafik med Adobe After Effects  til web, SoMe, reklamer og film.

Ring og hør mere +45 28 87 28 76

OBS! Små hold - reservér nu!

Næste hold starter 13. maj 

* Er du ledig?
Husk at kontakte dit jobcenter i god tid. Det er jobcenteret, der skal bevillige og godkende din deltagelse på kurset.

 

Din reservation er først låst hos os og bindende for dig, når vi modtager betalingstilsagn fra dit jobcenter. 

INFOMØDE

Hvad lærer du på Motion Designer Uddannelsen?

Hvor langt kan du nå på 6 uger?

Hvor foregåpr det og hvem er dine undervisere?

Hør om krav til udstyr m.m.

Disse spørgsmål - og meget mere, får du svar på, hvis du tilmelder dig Infomøde om 6 ugers Motion Designer

Uddannelse.

 

Vi glæder os til at møde dig. 

TILMELD INFOMØDE
Hør mere om 6 ugers
Motion Designer Uddannelse.

Mødet varer ca. en time. Du kan vælge at komme og besøge os i vores hus på Hejrevej - eller at tilmelde dig et online infomøde.

*Tilmelding nødvendig.

Hvad lærer du?

Motion Designer Uddannelsen styrker din værktøjskasse og giver dig kompetencer i Adobe After Effects, så du kan skabe engagerende animerede videoer og motion graphics til dine video- og formidlingsprojekter.

Ud over Adobe After Effects vil du også mestre de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer, der vil befri dig for tekniske stopklodser og frigøre din kreativitet.

På uddannelsen opnår du en solid forståelse af det omfattende program Adobe After Effects, samtidig med at du udvikler dine evner til at forme dine produktioner, så de matcher dine kommunikationsmål.

Benjamin, tidligere kursist:

Hvad er Motion Designer Uddannelsen?

Motion Designer Uddannelsen er en 6 ugers intensiv uddannelse, der sætter dig i stand til at skabe professionelt motion graphics indhold der gør dig meget attraktiv for din kommende arbejdsgiver.

 

Hvem er uddannelsen aktuel for - og hvorfor

Motion Designer Uddannelsen er til dig der gerne vil arbejde med visuel storytelling, animeret grafik og avanceret motion graphics til reklame, SoMe, web, film og video content. 

Har du erfaring med grafisk design, men måske mest til print?

I denne tid er det essentielt at kunne designe til digitale kanaler.

 

Filmisk storytelling med levende grafik og video skal fange og fastholde brugernes opmærksomhed i en tid hvor konkurrencen og 'støj' i mediebilledet er massiv.

 

For grafiske designere, er det en helt nye redskaber der skal i brug. Dem lærer ud at anvende på North Creative Academys Motion Designer Uddannelse.

Start på Motion Designer Uddannelsen

12. aug. - 20. sep. - 6 uger

23. sep. - 8. nov. 2024 - 6 uger (Fri i uge 42)

Pris: Kr. 33.000,- eks. moms

 

Er du ledig?

Motion Designer Uddannelsen er godkendt på positivlisten for Regional uddannelsespulje i RAR Hovedstaden samt RAR Østjylland. Dette betyder at de tilstødende regioner RAR Bornholm, RAR Sjælland, RAR Vestjylland, RAR Nordjylland og RAR Sydjylland også kan benytte sig af denne godkendelse.

Kursusnummer 163 på Positivlisten RAR Hovedstaden

Kursusnummer 277 på Positivlisten RAR Østjylland

Tal med din Jobkonsulent om dine muligheder.

 

Praktikgaranti

Har du mod på at afprøve dine nye kompetencer i en professionel sammenhæng efter endt uddannelse?

 

En frivillig ordning for alle der ønsker at tage deres nye kompetencer i anvendelse i 4 ugers virksomhedspraktik. Vores virksomhedskonsulenter hjælper dig med at finde et godt match. 

Forudsætningen er, at du er ledig og berettiget til 4 ugers virksomhedspraktik via dit jobcenter.

 

Ring og hør mere tlf: 28 87 28 76

Hvad siger tidligere elever?

"Jeg vil lige fortælle at jeg har fået et fedt job, som Senior Digital Designer. Juhuuu! Tusinde tak for et godt kursus - jeg tror jeg kommer igen."

"Jeg kan varmt anbefale at prøve kræfter med motion design hos North Creative Academy. Fantastiske undervisere, spændende opgaver og propfyldt med guldkorn 💫"

"Det gjorde mig klart mere attraktiv for mulige arbejdsgivere."

young-pensive-videographer-and-his-assistant-adjus-2022-05-03-23-09-42-utc.jpg

Dine undervisere er professionelle motion designer

De undervisere du møder er alle profesionnele motion designere fra, film-, tv- og bureaubranchen med mange års erfaring fra både ind og udland.

After Effects 2 orignal.jpg

Motion Designer Uddannelsen:
6 ugers jobrettet uddannelse

 Motion Designer Uddannelsen indeholder 4 moduler og en afgangsprojekt. Her lærer du trin-for-trin at arbejde tekniske, fortællemæssige og kreative væktøjer. De tekniske værktøjer er centreret omkring Adobe After Effects men du vil også komme i berøring med andre Adobe programmer som, Premiere Pro, Illustrator og Photo Shop. Her ud over vil du lære de klassiske fortælleteknikker og designprincipper i dit arbejde med Motion Graphics og animationer.

Uddannelsesplan: moduler i forskellige specialer plus afgangsprojekt

After Effects Grundlæggende

 

After Effects er et af de mest anvendte værktøjer inden for motion graphics og visuel effektproduktion. Det gør det muligt for brugere at skabe imponerende animationer og visuelle effekter til videoer, reklamefilm og andre projekter. Med denne grundlæggende After Effects-kursus vil du lære de grundlæggende funktioner i programmet, så du kan begynde at skabe dine egne unikke animationer og visuelle effekter.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

After Effects Udvidet

 

En af de vigtigste færdigheder, du vil lære på kurset, er, hvordan du implementerer klassiske fortælleteknikker i dit arbejde med Motion Graphics og animationer. Du vil lære at forstå dem og hvordan du kan bruge disse teknikker til at skabe en fortælling via billeder, der vil holde dine seere fanget og engageret. Du vil også lære om de forskellige elementer, der kan bruges til at underbygge en god historie og guide viewerne, og hvordan du  bruger disse elementer til at skabe en følelse af visual sammenhængende og en meningsfuld fortælling.

 

Undervisere: Aske Just (Art Director)

Infografik og explainervideo

 

I løbet af denne uge lærer du hele processen omkring produktionen og skabelsen af en explainer video fra start til slut: 

  • kundehåndtering, script og brief

  • konceptudvikling, moodboards og inspiration

  • sketching, storyboards og animatic

  • design, styleframes og boardmatic

  • lyd design, voice over og sound effects

  • filstruktur og planlægning

 

Underviser: Harley Nanfeld Foged
(Motion Designer)

Visuel storytelling

 

I denne uge bruger vi alt hvad du ar har arbejdet med i de foregående uger, til at analysere og evaluere projekter og finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør når du skal fortælle en historie der engagerer og berører seeren - og ikke mindst motiverer til at dele din film og købe et produkt.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

VFX, Live Action og 3D

 

Vi vil fokusere på avancerede 2D og 3D tracking teknikker og vise dig, hvordan du kan integrere liveoptagelser og CGI-genererede grafik for at skabe imponerende 3D-animationer. Du vil også lære om avancerede 3D-Comp teknikker, der vil løfte din kreativitet og dine projekters dybde og texture og bringe 3D animationer til lives.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

Afgangs projekt & screening

 

Du har nu lært processen: at starte et projekt op, fra et tomt papir til en high-end færdiglavet grafisk film.

 

I dit afgangsprojekt kommer alle dine nye kompetencer i anvendelse, når du skaber dit helt eget personlige projekt.

Din underviser sparrer og vejleder dig undervejs, og på kursets sidste dag, viser du og dine medkursister jeres film, evaluerer og får konstruktiv feedback.  

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

Bemærk at der er indregnet hjemarbejdsdage løbende igennem hele forløbet.

Ret til ændringer i programmet forebeholdes.

graphic-designer-sitting-at-his-workplace-2022-06-03-21-28-31-utc.png

Skab dynamisk indhold der kan fange og fastholde dit publikum

 

På Motion Designer Uddannelsen lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante fanimationsværktøjer i Adobes programpakke. Samtidig lære du at bruge værktøjerne til at skabe fængende historier der kan fastholde dit publikum. Kurset giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen motion graphics produktion til online medier. Du vil opleve hvordan de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer dag for dag kryber ind under huden. Gradvist vil du begynde at opdage din egen måde at animere og fortælle en historie på – din stil og din stemme. Uddannelsen giver dig de absolut bedste forudsætninger til at bringe dig videre som Motion Designer.

 

Din afgangsfilm kan føre dig videre

 

Alt fagligt stof du møder på miniuddannelsens 5 uger, bliver omsat til praktisk håndværk. Med afgangsproduktionen skaber du et svendestykke – din egen animationsfilm. Efter endt uddannelse har du overblik og er klar til at selv at lave din næste motion graphics produktion.

Møde dine undervisere

Dennis B. Dalmark

Dennis B. Dalmark

Creative Director, instruktør og motion graphics designer

Wiebe van der Vliet

Wiebe van der Vliet

Film- og TV-klipper / grader, instruktør og Motion Designer

Harley Nanfeld Foged

Harley Nanfeld Foged

Motion Designer 

Aske Westh

Aske Westh

Motion Designer, Art Dir.
og Partner i Madeclear

Hvem er du?

Hvis du vil arbejde professionelt inden for motion graphics, så er dette kursus for dig. Uanset om du er grafiker  - måske vant til at lave print, med ønsket om at lære at designe animationer og andet til digitale kanaler. Eller du arbejder med SoMe-produktion og ønsker at forbedre dine grafiske og videobaserede opslag, kan du deltage og få styrket dine kompetencer på dette kursus.

 

Forudsætninger

For at få mest muligt ud af uddannelsen i motion graphics, vil det være en fordel, hvis du har en grafisk baggrund og erfaring med at bruge programmer som Photoshop eller Illustrator. Uddannelsen er dog åben for både begyndere og øvede, da der er et stort fokus på den enkeltes udvikling. For at opnå det bedste resultat, skal du være villig til at investere al din tid i de 5 uger, kurset varer. Og hvis du også har en passion for visuel kommunikation og grafisk design generelt, er du allerede på rette vej.

Praktisk

Alle elever skal medbringe egen bærbar computer som de skal bruge under undervisningen. Computeren skal være relativt ny og som minimum have Adobe After Effects installeret med en brugbar licens. Husk også at medbring hovedtelefoner.

Sted

Undervisning og øvelser foregår i og omkring vores hus; Villa North, midt i det livlige København NV. Det er blot 5 minutters gang fra Nørrebro Station og Metro. Kommer du i bil, er der 3 timers parkering i området. (Se skiltning)

 

North Creative Academy

Hejrevej 34A

2400 København NV

Er du i tvivl?
Ring og få en vejledende snak  tlf. +45 28 87 28 76
bottom of page