window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

ANIMERE TIL WEB, SoMe, REKLAMER OG FILM

5 ugers jobrettet uddannelse for ledige

MOTION DESIGNER UDDANNELSEN

Bliv skarp til Adobe After Effects og hvordan du bruger det til at skabe imponerende motion graphics og VFX.  

Start:  22. maj 2023

Grafik er godt... men levende grafik er bedre!

Lære, at producere animationer og grafik til web, SoMe, reklamer og film.

Ring og hør mere +45 31 16 30 67

INFOMØDE

Hvad lærer du på Motion Designer Uddannelsen?

Hvor langt kan du nå på 5 uger?

Møde dine undervisere.

Hør om krav til udstyr m.m.

Disse spørgsmål - og meget mere, får du svar på, hvis du møder op til Infomøde om 5 ugers Motion Designer

Uddannelse.

 

Skynd dig at tilmelde dig - der er et begrænset antal pladser. 

Mødet foregår enten online eller på vores favorit hænge-ud-sted Cafe Funke, hvor vi gi'r en kop kaffe.

Tilmeld dig vores infomøde om 5 ugers Motion Designer Uddannelsen.

Mødet foregår online eller på

Café Funke
Blegdamsvej 2
2200 København N

Vælg om du vil deltage online den 13. april kl 19:00

eller den 27. APRIL på Café Funke. kl. 16:30

Mødet varer ca 45 minutter.

Klik på knappen for at udfylde dit navn og e-mailadresse.

Hvad lærer du?

På Motion Designer Uddannelsen vil du styrke din værktøjskasse og få blive fortrolig med Adobe After Effects så du kan skabe engegerende animerede videoer og motion graphics til din video- og formidlingsprojekt.

Ud over programmet Adobe After Effects vil du også blive fortrolig med de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer så du kan gør dig fri for tekniske stopklodser og slip din kreativitet fri.

 

Dit fundament bliver altså både at få styr på det omfattende program - Adobe After Effects - og at få greb om de kreative og fortællemessige værktøjer så du kan forme dine produktioner til dit kommunikationsmål.

artist-photographer-retouches-photo-on-computer-gr-2021-08-26-15-46-11-utc.jpg
Start på Motion Designer Uddannelsen

 

22. maj til 23. juni. 2023 - 5 uger

Pris: Kr. 28.600,- eks. moms

 

Mulighed for virksomhedspraktik

Har du mod på at afprøve dine nye kompetencer i en professionel sammenhæng efter endt uddannelse?

 

Vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads i 4 ugers virksomheds-praktik. Forudsætningen er, at du er ledig og berettiget til 4 ugers virksomhedspraktik igennem dit jobcenter.

 

Ring og hør mere tlf: 31 16 30 67

Hvad er Motion Designer Uddannelsen?

Motion Designer Uddannelsen er en 5 ugers intensiv miniuddannelse, der sætter dig i stand til at skabe professionelt motion graphics indhold der gør dig meget attraktiv for din kommende arbejdsgiver.

 

Hvem er uddannelsen aktuel for - og hvorfor

Motion Designer Uddannelsen er til dig der gerne vil arbejde med animerede grafik og avanceret motion graphics til reklame, SoMe, web, film og video content. 

Skal man fange og fastholde brugernes opmærksomhed i dag er det ikke længere nok med statisk indhold. Billeder, grafik m.m. skal sættes i bevægelse så de fanger vores opmærksomhed. Dette skal følges op at fængende historier der kan drage os ind fastholde vores opmærksomhed.

Hvad er motion graphics?

 

Helt kort er det grafik der er sat i bevægelse. Begrebet dækker både over det vi traditionelt forstår som grafik så som animerede infografik men dækker også over skabelse af digitale visuelt effekter til film, tv og reklamer. I løbet af kursets 5 uger vil du lære begge aspekter af motion graphics.

En efterspurgt kompetence

 

At kunne arbejde professionelt med produktion af motion graphics er en efterspurgt kompetence for alle der arbejder med visuelt kommunikation. For eksempel dig der arbejder som grafiker eller dig der klipper film og video til daglig. Kurset vil udvide din palette med værktøjer som arbejdsgiverne efterspørger.

Learning by doing

 

Kurset er et praktisk hands on kursus bestående af 5 moduler der tilsammen skaber en progressiv læring. Undervejs er der mange hands-on opgaver hvor du både løser tekniske og fortællemæssige udfordringer. På denne måde lære du både med hovedet og med fingrene. På kursets sidste uge bliver læringen fra de forgående 4 uger konsolideret når du skal producere dit afgangsprojekt. Under hele forløbet vil der fære konstant feedback fra dine undervisere og i plenum.

young-pensive-videographer-and-his-assistant-adjus-2022-05-03-23-09-42-utc.jpg

Dine undervisere er professionelle motion designer

De undervisere du møder er alle profesionnele motion designere fra, film, tv og reklamebranchen med mange års erfaring fra både ind og udland.

After Effects 2 orignal.jpg

Motion Designer Uddannelsen:
5 ugers jobrettet miniuddannelse

 Motion Designer Uddannelsen indeholder 4 moduler og en afgangsprojekt. Her lærer du trin-for-trin at arbejde tekniske, fortællemæssige og kreative væktøjer. De tekniske værktøjer er centreret omkring Adobe After Effects men du vil også komme i berøring med andre Adobe programmer som, Premiere Pro, Illustrator og Photo Shop. Her ud over vil du lære de klassiske fortælleteknikker og designprincipper i dit arbejde med Motion Graphics og animationer.

Uddannelsesplan: 4 moduler og en afgangsprojekt

After Effects Grundlæggende

 

After Effects er et af de mest anvendte værktøjer inden for motion graphics og visuel effektproduktion. Det gør det muligt for brugere at skabe imponerende animationer og visuelle effekter til videoer, reklamefilm og andre projekter. Med denne grundlæggende After Effects-kursus vil du lære de grundlæggende funktioner i programmet, så du kan begynde at skabe dine egne unikke animationer og visuelle effekter.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 22. – 26. maj – 5 dage

After Effects Udvidet

 

En af de vigtigste færdigheder, du vil lære på kurset, er, hvordan du implementerer klassiske fortælleteknikker i dit arbejde med Motion Graphics og animationer. Du vil lære at forstå dem og hvordan du kan bruge disse teknikker til at skabe en fortælling via billeder, der vil holde dine seere fanget og engageret. Du vil også lære om de forskellige elementer, der kan bruges til at underbygge en god historie og guide viewerne, og hvordan du  bruger disse elementer til at skabe en følelse af visual sammenhængende og en meningsfuld fortælling.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 30. maj – 2. juni – 4 dage

Infografik og explainervideo

 

Med Adobe After Effects som redskab kan du lave skarp og kreativ animation af grafik og tekst. I uge 3 og 4 arbejder du med at skabe korte animationer til fx til Facebook og virkningsfulde intro’er til film og tv.

 

Underviser: Harley Nanfeld Foged
(Motion Designer)

 

Dato: 5. – 9. juni – 5 dage

VFX, Live Action og 3D

 

Vi vil fokusere på avancerede 2D og 3D tracking teknikker og vise dig, hvordan du kan integrere liveoptagelser og CGI-genererede grafik for at skabe imponerende 3D-animationer. Du vil også lære om avancerede 3D-Comp teknikker, der vil løfte din kreativitet og dine projekters dybde og texture og bringe 3D animationer til lives.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 12. – 16. juni – 5 dage

Afgangs projekt

 

Udover at skabe et fantastisk afgangsprojekt, vil vi på dette kursus også hjælpe dig med at udvikle dine analytiske færdigheder, så du kan lære af dine tidligere projekter og forbedre dine evner i fremtiden. Vi vil bruge den viden og de evner, som du har opnået i løbet af de foregående uger, til at analysere og evaluere projekter og finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør, du vil lære om de profesional fremgangs måder at starte et projekt op og processen fra et tomt papir til en high-end færdiglavet video film.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 19. – 23. juni – 5 dage

Bemærk at der ikke er undervisning 2. Pinsedag d. 29. maj. Der vil være normal undervisning på Grundlovsdag den 5. maj.

Ret ttil ændringer i programmet forebeholdes.

graphic-designer-sitting-at-his-workplace-2022-06-03-21-28-31-utc.png

Skab dynamisk indhold der kan fange og fastholde dit publikum

 

På Motion Designer Uddannelsen lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante fanimationsværktøjer i Adobes programpakke. Samtidig lære du at bruge værktøjerne til at skabe fængende historier der kan fastholde dit publikum. Kurset giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen motion graphics produktion til online medier. Du vil opleve hvordan de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer dag for dag kryber ind under huden. Gradvist vil du begynde at opdage din egen måde at animere og fortælle en historie på – din stil og din stemme. Uddannelsen giver dig de absolut bedste forudsætninger til at bringe dig videre som Motion Designer.

 

Din afgangsfilm kan føre dig videre

 

Alt fagligt stof du møder på miniuddannelsens 5 uger, bliver omsat til praktisk håndværk. Med afgangsproduktionen skaber du et svendestykke – din egen animationsfilm. Efter endt uddannelse har du overblik og er klar til at selv at lave din næste motion graphics produktion.

Møde dine undervisere

Hvem er du?

Kurset er henvendt til dig der vil arbejde professionelt motion graphics. Måske er har du arbejdet som grafiker men mangler at kunne lave animarioner. Måske arbejder du med pruduktion af SoMe content som grafiske eller videoopslag og har behov for at styrke dine produktioner med motion graphics.

 

Forudsætninger

Uddannelsen favner både begyndere og øvede i kraft af, at der er så meget fokus på den enkeltes udvikling. For at få mest muligt ud af uddannelsen, skal du investere al din tid i de 5 uger du er her. Har du også en nysgerrighed for andre mennesker og visuel kommunikation og grafisk design generelt, så er du allerede godt på vej.

Praktisk

Alle elever skal medbringe egen bærbar computer som de skal bruge under undervisningen. Computeren skal være relativt ny og som minimum have Adobe After Effects installeret med en brugbar licens. Husk også at medbring hovedtelefoner.

Sted

Orgelfabrikken

Lyngby Hovedgade 102

2800 Kgs Lyngby

Er du i tvivl?
Så ring og få en vejledende snak på tlf.
+45 31 16 30 67
bottom of page