window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Lær at

ANIMERE TIL WEB, SoMe, REKLAMER OG FILM

5 ugers kursusforløb der effektivt bringer dig videre

Godkendt på positivlisten til finansiering gennem jobcenteret

NYT!   PRAKTIK GARANTI

MOTION DESIGNER UDDANNELSEN

Bliv skarp til Adobe After Effects og hvordan du bruger programmet sammen med visuel storytelling til at skabe imponerende motion graphics og VFX.

Næste holdstart:  2. oktober 2023

Pris: 30.600,- eks. moms

Grafik er godt... men levende grafik er bedre!

Lær at producere animationer og grafik til web, SoMe, reklamer og film.

Ring og hør mere +45 28 87 28 76

* Husk at kontakte dit jobcenter i god tid. Det er jobcenteret, der skal bevillige og godkende din deltagelse på kurset.

INFOMØDE

Hvad lærer du på Motion Designer Uddannelsen?

Hvor langt kan du nå på 5 uger?

Møde dine undervisere.

Hør om krav til udstyr m.m.

Disse spørgsmål - og meget mere, får du svar på, hvis du møder op til Infomøde om 5 ugers Motion Designer

Uddannelse.

 

Skynd dig at tilmelde dig. 

Mødet foregår online.

INFOMØDE (online)
Infomøde om 5 ugers
Motion Designer Uddannelse.

Deltage i vores online infomøde og bliv klogere på uddannelsen. Mødet varer ca. en time.

Klik på knappen for at udfylde dit navn og e-mailadresse.

Eller ring til os alle hverdage mellem 9 og 16 på: 28 87 28 76 

Hvad lærer du?

Motion Designer Uddannelsen styrker din værktøjskasse og giver dig kompetencer i Adobe After Effects, så du kan skabe engagerende animerede videoer og motion graphics til dine video- og formidlingsprojekter.

Ud over Adobe After Effects vil du også mestre de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer, der vil befri dig for tekniske stopklodser og frigøre din kreativitet.

På uddannelsen opnår du en solid forståelse af det omfattende program Adobe After Effects, samtidig med at du udvikler dine evner til at forme dine produktioner, så de matcher dine kommunikationsmål.

artist-photographer-retouches-photo-on-computer-gr-2021-08-26-15-46-11-utc.jpg

Hvad er Motion Designer Uddannelsen?

Motion Designer Uddannelsen er en 5 ugers intensiv miniuddannelse, der sætter dig i stand til at skabe professionelt motion graphics indhold der gør dig meget attraktiv for din kommende arbejdsgiver.

 

Hvem er uddannelsen aktuel for - og hvorfor

Motion Designer Uddannelsen er til dig der gerne vil arbejde med animerede grafik og avanceret motion graphics til reklame, SoMe, web, film og video content. 

Skal man fange og fastholde brugernes opmærksomhed i dag er det ikke længere nok med statisk indhold. Billeder, grafik m.m. skal sættes i bevægelse så de fanger vores opmærksomhed. Dette skal følges op at fængende historier der kan drage os ind fastholde vores opmærksomhed.

Start på Motion Designer Uddannelsen

 

2. oktober til 3. november. 2023 - 5 uger

Pris: Kr. 30.600,- eks. moms

 

Er du ledig?

Motion Designer Uddannelsen er godkendt på positivlisten for Regional uddannelsespulje i Hovedstaden samt de tilstødende regioner RAR Bornholm og RAR Sjælland.

Kursusnummer 199 på Positivlisten

Tal med din Jobkonsulent om dine muligheder.

 

Praktikgaranti

Har du mod på at afprøve dine nye kompetencer i en professionel sammenhæng efter endt uddannelse?

 

En frivillig ordning for alle der ønsker at tage deres nye kompetencer i anvendelse i 4 ugers virksomhedspraktik. Vores virksomhedskonsulenter hjælper dig med at finde et godt match. 

Forudsætningen er, at du er ledig og berettiget til 4 ugers virksomhedspraktik via dit jobcenter.

 

Ring og hør mere tlf: 28 87 28 76

Hvad er motion graphics?

 

Helt kort er det grafik der er sat i bevægelse. Begrebet dækker både over det vi traditionelt forstår som grafik så som animerede infografik men dækker også over skabelse af digitale visuelt effekter til film, tv og reklamer. I løbet af kursets 5 uger vil du lære begge aspekter af motion graphics.

En efterspurgt kompetence

 

At kunne arbejde professionelt med produktion af motion graphics er en efterspurgt kompetence for alle der arbejder med visuelt kommunikation. For eksempel dig der arbejder som grafiker eller dig der klipper film og video til daglig. Kurset vil udvide din palette med værktøjer som arbejdsgiverne efterspørger.

Learning by doing

 

Kurset er et praktisk 'hands on' kursus bestående af 5 moduler der tilsammen skaber en progressiv læring. Undervejs veksles der mellem teori og opgaver, hvor du både løser tekniske og fortællemæssige udfordringer. På den måde lærer du både med hovedet og med fingrene. Når du i kursets sidste uge producerer dit afgangsprojekt bliver læringen fra de forgående 4 uger konsolideret. Under hele forløbet vil du få individuel feedback fra dine undervisere og sparre med dine medkursister i plenum.

young-pensive-videographer-and-his-assistant-adjus-2022-05-03-23-09-42-utc.jpg

Dine undervisere er professionelle motion designer

De undervisere du møder er alle profesionnele motion designere fra, film-, tv- og bureaubranchen med mange års erfaring fra både ind og udland.

After Effects 2 orignal.jpg

Motion Designer Uddannelsen:
5 ugers jobrettet miniuddannelse

 Motion Designer Uddannelsen indeholder 4 moduler og en afgangsprojekt. Her lærer du trin-for-trin at arbejde tekniske, fortællemæssige og kreative væktøjer. De tekniske værktøjer er centreret omkring Adobe After Effects men du vil også komme i berøring med andre Adobe programmer som, Premiere Pro, Illustrator og Photo Shop. Her ud over vil du lære de klassiske fortælleteknikker og designprincipper i dit arbejde med Motion Graphics og animationer.

Uddannelsesplan: 4 moduler og en afgangsprojekt

After Effects Grundlæggende

 

After Effects er et af de mest anvendte værktøjer inden for motion graphics og visuel effektproduktion. Det gør det muligt for brugere at skabe imponerende animationer og visuelle effekter til videoer, reklamefilm og andre projekter. Med denne grundlæggende After Effects-kursus vil du lære de grundlæggende funktioner i programmet, så du kan begynde at skabe dine egne unikke animationer og visuelle effekter.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 2. – 6. oktober – 5 dage

After Effects Udvidet

 

En af de vigtigste færdigheder, du vil lære på kurset, er, hvordan du implementerer klassiske fortælleteknikker i dit arbejde med Motion Graphics og animationer. Du vil lære at forstå dem og hvordan du kan bruge disse teknikker til at skabe en fortælling via billeder, der vil holde dine seere fanget og engageret. Du vil også lære om de forskellige elementer, der kan bruges til at underbygge en god historie og guide viewerne, og hvordan du  bruger disse elementer til at skabe en følelse af visual sammenhængende og en meningsfuld fortælling.

 

Undervisere: Aske Just (Art Director)

 

Dato: 9– 13. oktober– 5 dage

VFX, Live Action og 3D

 

Vi vil fokusere på avancerede 2D og 3D tracking teknikker og vise dig, hvordan du kan integrere liveoptagelser og CGI-genererede grafik for at skabe imponerende 3D-animationer. Du vil også lære om avancerede 3D-Comp teknikker, der vil løfte din kreativitet og dine projekters dybde og texture og bringe 3D animationer til lives.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 16. – 20. oktober – 5 dage

Infografik og explainervideo

 

Med Adobe After Effects som redskab kan du lave skarp og kreativ animation af grafik og tekst. I uge 3 og 4 arbejder du med at skabe korte animationer til fx til Facebook og virkningsfulde intro’er til film og tv.

 

Underviser: Harley Nanfeld Foged
(Motion Designer)

 

Dato: 23. – 27. oktober – 5 dage

Afgangs projekt

 

Udover at skabe et fantastisk afgangsprojekt, vil vi på dette kursus også hjælpe dig med at udvikle dine analytiske færdigheder, så du kan lære af dine tidligere projekter og forbedre dine evner i fremtiden. Vi vil bruge den viden og de evner, som du har opnået i løbet af de foregående uger, til at analysere og evaluere projekter og finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør, du vil lære om de profesional fremgangs måder at starte et projekt op og processen fra et tomt papir til en high-end færdiglavet video film.

 

Undervisere: Dennis Dalmark (Creative Director)

 

Dato: 30. okt. – 3. sept. – 5 dage

Ret til ændringer i programmet forebeholdes.
graphic-designer-sitting-at-his-workplace-2022-06-03-21-28-31-utc.png

Skab dynamisk indhold der kan fange og fastholde dit publikum

 

På Motion Designer Uddannelsen lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante fanimationsværktøjer i Adobes programpakke. Samtidig lære du at bruge værktøjerne til at skabe fængende historier der kan fastholde dit publikum. Kurset giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen motion graphics produktion til online medier. Du vil opleve hvordan de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer dag for dag kryber ind under huden. Gradvist vil du begynde at opdage din egen måde at animere og fortælle en historie på – din stil og din stemme. Uddannelsen giver dig de absolut bedste forudsætninger til at bringe dig videre som Motion Designer.

 

Din afgangsfilm kan føre dig videre

 

Alt fagligt stof du møder på miniuddannelsens 5 uger, bliver omsat til praktisk håndværk. Med afgangsproduktionen skaber du et svendestykke – din egen animationsfilm. Efter endt uddannelse har du overblik og er klar til at selv at lave din næste motion graphics produktion.

Møde dine undervisere

Harley Nanfeld Foged

Harley Nanfeld Foged

Motion Designer 

Aske Westh

Aske Westh

Motion Designer, Art Director & Partner i Madeclear

Dennis B. Dalmark

Dennis B. Dalmark

Creative Director, instruktør og motion graphics designer

Hvem er du?

Hvis du vil arbejde professionelt inden for motion graphics, så er dette kursus for dig. Uanset om du er grafiker  - måske vant til at lave print, med ønsket om at lære at designe animationer og andet til digitale kanaler. Eller du arbejder med SoMe-produktion og ønsker at forbedre dine grafiske og videobaserede opslag, kan du deltage og få styrket dine kompetencer på dette kursus.

 

Forudsætninger

For at få mest muligt ud af uddannelsen i motion graphics, vil det være en fordel, hvis du har en grafisk baggrund og erfaring med at bruge programmer som Photoshop eller Illustrator. Uddannelsen er dog åben for både begyndere og øvede, da der er et stort fokus på den enkeltes udvikling. For at opnå det bedste resultat, skal du være villig til at investere al din tid i de 5 uger, kurset varer. Og hvis du også har en passion for visuel kommunikation og grafisk design generelt, er du allerede på rette vej.

Praktisk

Alle elever skal medbringe egen bærbar computer som de skal bruge under undervisningen. Computeren skal være relativt ny og som minimum have Adobe After Effects installeret med en brugbar licens. Husk også at medbring hovedtelefoner.

Sted

Hejrevej 34A

2400 København NV

Er du i tvivl?
Ring og få en vejledende snak  tlf. +45 28 87 28 76
bottom of page