window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page
dslr-camera-operator-2021-08-30-02-24-04-utc.jpg

GODE HISTORIER
KORT FORTALT

6 ugers kursusforløb der effektivt bringer dig videre

Godkendt på positivlisten til finansiering gennem jobcenteret

NYT!   PRAKTIK GARANTI

VIDEO PRODUCER UDDANNELSEN

Til dig der gerne vil arbejde med digital markedsføring og moderne kommunikation som:

marketingmedarbejder, SoMe medarbejder, content manager,  grafiker, kommunikationskonsulent mm.

Start:  18. marts 2024 (Få ledige pladser - reservér nu!)

Pris: 32.400,-  eks moms

Alle kan skyde en video, men...
Her lærer du at tilrettelægge, optage og redigere professionelt video content til intern/ekstern kommunikation eller markedsf
øring på web og SoMe.

OBS! Kun få pladser til start i marts! 
Ring og hør mere +45 28 87 28 76

* Husk at kontakte dit jobcenter i god tid. Det er jobcenteret, der skal bevillige og godkende din deltagelse på kurset.

Din reservation er først låst hos os og bindende for dig, når vi modtager betalingstilsagn fra dit jobcenter. 

MERE INFO?

Hvad lærer du på Video Producer Uddannelsen?

Hvor langt kan du nå på 6 uger?

Hvem underviser dig?

Hvilket udstyr arbejder du med?

Disse spørgsmål - og meget mere, får du svar på, hvis du møder op til Infomøde om 6 ugers Video Producer Uddannelse.

 

Skynd dig at tilmelde dig! 

Mødet foregår online.

INFOMØDE
- i vores hus eller online
Infomøde om 6 ugers Video Producer Uddannelse.

Deltag i vores  infomøde og bliv klogere på uddannelsen. Mødet varer ca. en time. Du kan vælge at komme og besøge os i vores hus på Hejrevej - eller at tilmelde dig et online infomøde

*Tilmelding nødvendig.

Hvad lærer du?

Video Producer Uddannelsen er designet til, på bare 6 uger, at gøre dig i stand til at tilrettelægge, optage og redigere professionelt video content til din virksomhed, organisation eller dig selv.

Videokompetencer gør dig meget attraktiv for en arbejdsgiver mange forskellige stillinger inden for web, kommunikation og markedsføring.

 

Dit fundament bliver at få den korte dramaturgi ind på rygraden så du kan forme din fortælling til dit kommunikationsmål. Du bliver oplært i kamera, lys, lyd og klipning. Ved uddannelsens afslutning har du en instruktørs overblik og værktøjer til at eksekvere fra de mest kommercielle til de rent formidlende filmprojekter.

cameraman-dslr-operator-2021-08-27-09-43-19-utc.jpg
Start på Video Producer Uddannelsen

 

18. marts til 3. maj - 6 uger

Der ikke er undervisning i påskeferien 25. marts - 1. april 

Pris: Kr. 32.400,- eks. moms

 

Er du ledig? Kurset er godkendt på positivlisten!

Video Producer Uddannelsen er godkendt på positivlisten for Regional uddannelsespulje i RAR Hovedstaden samt RAR Østjylland. Dette betyder at de tilstødende regioner RAR Bornholm, RAR Sjælland, RAR Vestjylland, RAR Nordjylland og RAR Sydjylland også kan benytte sig af denne godkendelse.

Hovedstadens RAR Positivliste: Kursusnummer 250

Østjyllands RAR Positivliste: Kursusnummer 56 

Tal med din Jobkonsulent om dine muligheder.

 

Praktikgaranti

Har du mod på at afprøve dine nye kompetencer i en professionel sammenhæng efter endt uddannelse?

 

En frivillig ordning for alle der ønsker at tage deres nye kompetencer i anvendelse i 4 ugers virksomhedspraktik. Vores virksomhedskonsulenter hjælper dig med at finde et godt match. 

Forudsætningen er, at du har fulgt undervisningen, er ledig og berettiget til 4 ugers virksomhedspraktik via dit jobcenter.

 

Ring og hør mere tlf: 28 87 28 76

Hvad er Video Producer Uddannelsen?

Video Producer Uddannelsen er en 6 ugers intensiv miniuddannelse, der sætter dig i stand til at tilrettelægge, optage og redigere professionelt video content og gør dig meget attraktiv for din kommende arbejdsgiver.

 

Hvem er uddannelsen aktuel for - og hvorfor

Video Producer er til dig der gerne vil arbejde med digital markedsføring og content produktion i en virksomhed eller som freelancer.

Anvendelse af video eksploderer i disse år, hvor markedsføring på YouTube, Facebook Instagram, LinkedIn og TikTok er blevet main stream. Virksomheder efterspørger medarbejdere med viden og erfaring i at producere video content, og jobtitler som content specialist, content producer, SoMe manager kræver nu videokompetencer.

Med afsæt i filmhåndværket

Mens anvendelse af video i erhvervslivet er et relativt nyt fænomen, er det grundlæggende håndværk omkring video mere end 100 år gammel. Her taler vi om filmhåndværket. For os er film og video to sider af samme sag. Vi arbejder med filmhåndværk for at styrke vores videofortællinger.

Hvad er video content?

 

Video content bruges til alt lige fra reklamekampagner, testimonials, ‘how-to’ instruktioner, minidocs, reportager, messefilm, præsentationer, in-store, e-læring og medarbejderportrætter m.fl. En mængde forskellige udtryksformer, som hver er bærer af deres særlige tankegang for at kunne ramme en målgruppe.

Erfaring med videoproduktion, åbner døre

 

Video som kommunikation er populært som aldrig før. I dag er historiefortællende content gennem video til nettet den mest anvendte form for formidling, og Video Producer Uddannelsen giver derfor adgang til et bredt udvalg af jobmuligheder indenfor markedsføring, kommunikation og journalistik.

Værktøjskassen til at komme
i gang

 

Uddannelsen starter med at indføre dig i dramaturgi og den audio-visuelle formidling, og sidenhen klipning med udgangspunkt i praktiske øvelser.

Løbende opnår du en større fortrolighed med de forskellige discipliner og samler en værktøjskasse med de redskaber, du kommer til at bruge i dine fremtidige videoprojekter.

young-pensive-videographer-and-his-assistant-adjus-2022-05-03-23-09-42-utc.jpg

Bliv undervist af branchens mest erfarne og benyttede fagfolk

På miniuddannelsen undervises du af professionelle fra film- og tv-branchen som instruktører, klippere, kamerafolk med flere, som hver er specialister indenfor deres område af film-håndværket. Undervisere som sætter deres viden og erfaring i spil og guider dig, så du udvikler de kompetencer, du har brug for.

young-pensive-videographer-and-his-assistant-adjus-2022-05-03-23-09-42-utc.jpg

Video Producer Uddannelsen:
6 ugers jobrettet miniuddannelse

 Video Producer Uddannelsen indeholder 8 moduler og en afgangsfilm. Her lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante filmværktøjer. Det giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du  kan lave professionelle filmproduktioner til online medier.

Uddannelsesplan: 8 moduler og en afgangsfilm

Videokamera - Grundlæggende

 

Du bliver fortrolig med kameraets knapper og indstillinger under forskellige optageforhold. Uanset om du optager med mobiltelefon eller professionelt videokamera. Samtidig lære du om lys, billedekomposition og 180 graders reglen m.m. Gennem praktiske øvelser får du styr på teknikken og opbygger et solidt fundament, for at skabe video content. Du begynder så småt at udvikle din egen kamerastil. Det er i optagefasen, at du skaber dit råmateriale med muligheder og begrænsninger for den senere klipning.

 

Undervisere: Casper Joel (Instruktør, fotograf og klipper)

 

Dato: 18. – 22. marts – 5 dage

Klipning -
Grundlæggende

 

Med en systematisk og detaljeret gennemgang bliver du fortrolig med et professionelt high-end klippe software. Du lærer klippeprogrammets brugerflade, de vigtigste værktøjer, arbejdsgange og funktioner i et komplet workflow. I løbet af ugen får du styr på dit basis klippeværktøj og kan fremover klippe dine optagelser sammen. Undervisningen tager udgangspunkt i programmet DaVinci Resolve som er et professionelt klippeprogram anerkendt og brugt på det professionelle marked.

 

Underviser: Wiebe van der Vliet (filmklipper og colorgrader)

 

Dato: 2. – 5. april – 4 dage

Interview og præsentationsteknik

 

Du lærer hvordan du faciliterer en interviewsituation. På kurset gennemgår vi planlægning og gennemfører videoportræt interviews. Du træner hvordan du er nærværende, skaber tryghed og åbner op for de gode svar. Du opnår en forståelse for hvordan du sikrer, at et interview egner sig til klipning.

 

Underviser: Jette Friis O´Bróin, (Kommunikationsrådgiver & journalist)

 

Dato: 8. – 9. april – 2 dage

Lydoptagelse og redigering

 

Opnå sikkerhed i dine optagelser og redigering af lyden til dine videoproduktioner. Få styr på teknikken, så du kan koncentrere dig om at fortælle den bedste historie. På to intensive dage lære du hvordan du sikre god lyd både under optagelser og i klipningen. Her efter går vi sammen i klipperummet hvor du også får hands-on med lydredigering – fra import og synkronisering til eksport.

 

Undervisere: Jesper Siberg (tonemester og lyddesigner)

 

Dato: 11. - 12. april – 2 dage

Video content til SoMe

 

Det er ikke uden betydning hvorvidt du skal udgive din video på YouTube, Facebook, Instagram eller på din hjemmeside. Foruden fortællemæssige krav er der også forskelle på teknikken bag de forskellinge SoMe og webplatform. Igennem et kendskab til forskellene kan vi strukturere vores videoproduktion så de performer bedst på den eller de platforme, vi vælger at udgive vores video på.

 

Underviser: Casper Joel , (Instruktør, fotograf & filmklipper)

 

Dato: 15. –16. april 2 – dage

Storytelling -
kommunikation og budskab

 

Hvordan bruger man storytelling som målrettet kommunikation?  2 dages storytelling i de korte formater.

 

Vi starter fra idé fasen hvor vi kigger på kommunikationsmål, målgrupper, platform mm.

Hvordan tilrettelægger du et budskab der tager højde for disse elementer og sikrer at kommunikationsmålet bliver opfyldt - på bare få sekunder?

 

Underviser: Casper Joel (Instruktør, fotograf & filmklipper)

 

Dato: 18. – 19. april – 2 dage

Klippeworkshop

 

Det kræver det stor bevidsthed omkring klipningen, når du arbejder med det korte videoformat. Vi giver dig redskaber til at kunne identificere de forskellige klippeteknikker og vurdere, hvilke egner sig bedst til dit budskab. Du lærer at formidle dit budskab på ultra kort tid og hvilke beslutninger i klipningen der tydeliggør dit budskab i forhold til målgruppen. Du klipper i et for-produceret materiale med god mulighed for at vurdere den enkelte optagelses potentiale.

 

Underviser: Casper Joel (Instruktør, fotograf og filmklipper)

 

Dato: 22. – 26. april – 5 dage

Produktion af afgangsfilm

 

På den sidste uge konsolideres alt det du har lært i løbet af de 5 forgående uger. Her sætter du alt hvad du har lært i spil når du skal producere din egen film. Ugen afsluttes med en fællesvisning.

 

Underviser: Casper Joel (Instruktør fotograf of filmklipper)

 

Dato: 29. april – 3. maj – 5 dage

Screening

 

Du og dine medstuderende viser jeres filmproduktioner og giver hinanden konstruktiv feedback.

Senere er der fælles screening af jeres film med Motion Designer holdet.

Underviser:
Casper Joel (Instruktør, fotograf & filmklipper)

Dato: 3. maj - 1 dag

Bemærk at der er indregnet hjemarbejdsdage løbende igennem hele forløbet.

Ret til ændringer i programmet forebeholdes.

videographer-producer-editing-film-production-disc-2021-10-12-16-37-05-utc.jpg

Fortæl din historie med film

 

På Video Producer Uddannelsen lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante filmværktøjer. Det giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen videoproduktion til online medier. Du vil opleve hvordan filmhåndværket dag for dag kryber ind under huden. Gradvist vil du begynde at opdage din egen måde at fortælle en historie og klippe en film på – din stil og din stemme. Uddannelsen giver dig de absolut bedste forudsætninger til at bringe dig videre som Video Producer.

 

Din afgangsfilm kan føre dig videre

 

Alt fagligt stof du møder på miniuddannelsens 6 uger, bliver omsat til praktisk håndværk. Med afgangsfilmen skaber du et svendestykke – din egen video. Efter endt uddannelse har du overblik og er klar til at selv at lave din næste videofilm.

Mød dine undervisere

Wiebe van der Vliet

Film- og TV-klipper / grader, instruktør og Motion Designer

Casper Joel Nielsen

Manuskriptforfatter, fotograf, klipper og instruktør

Jesper Siberg

Tonemester og lydtekniker

Jette Friis O'Broin

Journalist, rådgiver og medietræner

Hvem er du?

Kurset er henvendt til dig der vil arbejde professionelt med video. Måske søger du stillinger som kommunikationsmedarbejder, marketingmedarbejder, pressemedarbejder, content producer, SoMe manage eller lignende. Uanset jobtitel vil du gerne beskæftige dig med moderne kommunikation eller markedsføring. Områder der alle k

 

Forudsætninger

Uddannelsen favner både begyndere og øvede i kraft af, at der er så meget fokus på den enkeltes udvikling. For at få mest muligt ud af uddannelsen, skal du investere al din tid i de 6 uger du er her. Har du også en nysgerrighed for andre mennesker og visuel kommunikation generelt, så er du allerede godt på vej.

Praktisk

Alle kursister skal medbringe:

  • Eget udstyr til video og lydoptagelser. Vi arbejder både med mobiltelefonen, DSLR/M og videokamera med dertil hørende lydudstyr. Lydudstyr kan f.eks. være trådløse klipsmikrofon til telefonen eller kameraet eller shotgun-mikrofoner.
     

  • Egen computer til klipning af video. Vi underviser i programmet DaVinci Resolve.  Det står den enkelte elev frit for at bruge andre videoredigeringsprogrammer. Blot kræver det, at man selvkørende i programmet.
     

  • Ekstern harddisk på 1-2 TB (til dine optagelser)

 

Download og installer en gratis udgave af programmet DaVinci Resolve

Undervisning og øvelser foregår i og omkring vores hus; Villa North, midt i det livlige København NV. Det er blot 5 minutters gang fra Nørrebro Station og Metro. Kommer du i bil, er der 3 timers parkering i området. (Se skiltning)

 

North Creative Academy

Hejrevej 34A

2400 København NV

Er du i tvivl?
Ring og få en vejledende snak Tlf. +45 28 87 28 76
bottom of page