window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Adobe After Effects 2 - Avanceret storytelling med motion design

Startdato:

8. apr. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

12. apr. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

kr. 16.800,- eks moms

Varighed:

5 dage

Der er meget støj i dagens mediebillede, og det kræver mere end blot et flot blikfang, hvis du vil trænge igennem, fange og fastholde seernes opmærksomhed.

Dette 5 dages kursus har fokus på, hvordan du med storytelling, dramaturgi, farver, former og avancerede tekniske færdigheder kan bruge After Effects, til at løfte dine animationer til spændende visuelle fortællinger, der fanger og engagerer seerne.

Du lærer

Med udgangspunkt i After Effects avancerede funktionalitet arbejder vi med den kreative proces; hvordan du henter inspiration, udvikler din idé, forbereder dit projekt og bygger en historie op med dramaturgiske greb og visuelle virkemidler.


Ved både at styrke din historiefortælling og dine tekniske færdigheder i After Effects, får du overblik, en dybere forståelse for animations-principper og rum til at skabe kreative løsninger. Med avanceret teknisk kunnen og evnen til at fange publikums følelser, vil du løfte niveauet på dine produktioner og skabe større effekt.


Vi arbejder med:
  • Dramaturgi; berettermodel, 3-aktmodel, historieopbygning

  • Filmiske redskaber og virkemidler; hvordan man fortæller historier med sekvenser af billeder.

  • Komposition og visuelle fortællegreb

  • Teknikker til at skabe personlighed i dine animationer.

  • Forstå procedural workflow og hvordan simple templates kan automatisere dine animationer.

  • Avanceret maske- og tekst animations arbejde.

  • Expression controls liquidfied animations-teknikker

Udbytte

Med teori og masser af praktiske øvelser opbygger du trin for trin færdigheder. Du arbejder med din egen produktion og får undervejs 1:1 sparring og feedback om både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer og muligheder. Med avanceret teknisk kunnen og evnen til at fange publikums følelser, vil du løfte niveauet på dine produktioner og skabe større effekt.

Undervisningsform

Undervisningen er baseret på øvelser. Du arbejder på din egen computer og installerer hjemmefra programmerne Adobe After Effects og Media Encoder (nødvendige for at deltage i undervisningen) Det vil være en stor fordel hvis du også har installeret Photoshop, Illustrator og Premiere Pro.


På storskærm gennemgår din underviser alt fra brugergrænseflade, indstillinger, designprincipper og forskellige funktioner, du skal lære.


Undervejs afprøver du alt med praktiske øvelser. Trin for trin opbygger du dine færdigheder i at arbejde med animationer, Du arbejder med din egen produktion og får 1:1 sparring og feedback om både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer og muligheder.

Målgruppe

Du laver grafiske opgaver, producerer content eller arbejder med postproduktion. Du vil gerne lære at lave animeret grafik og visuelle effekter til fx hjemmesider, sociale medier og video og TV produktioner.

Du er fortrolig med enten Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro eller et andet redigeringsprogram.

Du er ikke bange for at få fyldt masser af viden på, arbejde intensivt og bruge al din kreativitet til at skabe noget ekstraordinært!