window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Adobe After Effects 2 - Avanceret storytelling med motion design

Startdato:

27. feb. 2023

Adresse:

Nomad Workspace

Slutdato:

3. mar. 2023

Blegdamsvej 6

2200 København N

Pris:

16.800,-

Varighed:

5 dage

Der er meget støj i dagens mediebillede, og det kræver mere end blot et flot blikfang, hvis du vil trænge igennem, fange og fastholde seernes opmærksomhed.

Dette 5 dages kursus har fokus på, hvordan du med storytelling, dramaturgi, farver, former og avancerede tekniske færdigheder kan bruge After Effects, til at løfte dine animationer til spændende visuelle fortællinger, der fanger og engagerer seerne.

Du lærer

Med udgangspunkt i After Effects avancerede funktionalitet arbejder vi med den kreative proces; hvordan du henter inspiration, udvikler din idé, forbereder dit projekt og bygger en historie op med dramaturgiske greb og visuelle virkemidler.


Ved både at styrke din historiefortælling og dine tekniske færdigheder i After Effects, får du overblik, en dybere forståelse for animations-principper og rum til at skabe kreative løsninger. Med avanceret teknisk kunnen og evnen til at fange publikums følelser, vil du løfte niveauet på dine produktioner og skabe større effekt.


Vi arbejder med:
  • Dramaturgi; berettermodel, 3-aktmodel, historieopbygning

  • Filmiske redskaber og virkemidler; hvordan man fortæller historier med sekvenser af billeder.

  • Komposition og visuelle fortællegreb

  • Teknikker til at skabe personlighed i dine animationer.

  • Forstå procedural workflow og hvordan simple templates kan automatisere dine animationer.

  • Avanceret maske- og tekst animations arbejde.

  • Expression controls liquidfied animations-teknikker

Udbytte

Med teori og masser af praktiske øvelser opbygger du trin for trin færdigheder. Du arbejder med din egen produktion og får undervejs 1:1 sparring og feedback om både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer og muligheder. Med avanceret teknisk kunnen og evnen til at fange publikums følelser, vil du løfte niveauet på dine produktioner og skabe større effekt.

Undervisningsform

Undervisningen er baseret på øvelser. Du arbejder på din egen computer og installerer hjemmefra programmerne Adobe After Effects og Media Encoder (nødvendige for at deltage i undervisningen) Det vil være en stor fordel hvis du også har installeret Photoshop, Illustrator og Premiere Pro.


På storskærm gennemgår din underviser alt fra brugergrænseflade, indstillinger, designprincipper og forskellige funktioner, du skal lære.


Undervejs afprøver du alt med praktiske øvelser. Trin for trin opbygger du dine færdigheder i at arbejde med animationer, Du arbejder med din egen produktion og får 1:1 sparring og feedback om både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer og muligheder.

Målgruppe

Du laver grafiske opgaver, producerer content eller arbejder med postproduktion. Du vil gerne lære at lave animeret grafik og visuelle effekter til fx hjemmesider, sociale medier og video og TV produktioner.

Du er fortrolig med enten Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro eller et andet redigeringsprogram.

Du er ikke bange for at få fyldt masser af viden på, arbejde intensivt og bruge al din kreativitet til at skabe noget ekstraordinært!

Finansiering og støtte

Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her.


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her.


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her.


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her.


Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om Pressens Uddannelsesfond her.

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Din underviser

Din underviser Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design. Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har i mange år arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX, animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.

Praktisk

Undervisningen foregår i Rebel Workspace og er inklusiv frokost og kaffe/te/vand løbet af dagen.

Du skal medbringe en computer (PC eller MAC) med Adobe After Effects, Photoshop, Illustrator og Media Encoder installeret. (Vi kan tilbyde leje mod betaling). Husk hovedtelefoner.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Adresse:

Nomad Workspace

Blegdamsvej 6

2200 København N

bottom of page