window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Videoproduktion for skrivende journalister

Startdato:

7. okt. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

9. okt. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 12.400,- eks. moms

Varighed:

3 dage

Er du en skrivende journalist eller kommunikatør, der ønsker at mestre kunsten at lave engagerende videoer? Dette 3-dages kursus er skabt specielt til dig. Uanset om du arbejder freelance eller inden for et mediehus, vil denne workshop udstyre dig med færdighederne til at omsætte det skrevne ord til en visuelt overbevisende videofortælling.

Du lærer

Gennem hands-on øvelser og teoretisk undervisning lærer du at skabe en visuel ramme for din historie, udvikle et effektivt manuskript og skud-manus, samt mestre kunsten at interviewe for video. Fra at planlægge og optage til redigering vil du forstå processen bag at lave en levende og engagerende video.


På kurset lærer du:

  • at finde en visuel ramme for din fortælling.

  • at lave et manus for din historie og et skud-manus for dine billeder.

  • at lave et masterinterview du kan klippe i.

  • at lave billeder til din speak.

  • at få det vigtige start og slutbillede.

  • at bruge lyd og musik som fremdrift i din fortælling.


Udbytte

Efter kurset vil du være i stand til at planlægge, optage og producere videoindhold på en levende og interessant måde. Du vil have færdighederne til at finde den rette visuelle ramme, uanset hvor komplekst dit stof er. Dette kursus vil styrke dine evner som skrivende journalist, kommunikatør eller freelancer inden for videoproduktion.

Undervisningsform

Kurset kombinerer teoretisk viden med praktiske øvelser. Gennem oplæg, diskussioner og hands-on aktiviteter vil du anvende koncepterne direkte. Undervisningen vil fokusere på at identificere den optimale billedramme, og du vil få mulighed for at filme og analysere optagelserne under vejledning. Medbring dit eget kamera, og hvis du bruger telefonen, skal du have en mikrofon med.

Målgruppe

Dette kursus er skabt til skrivende journalister, kommunikatører, information- eller marketingmedarbejdere samt freelancere, der ønsker at fordybe sig i videoproduktion. Uanset om du er nybegynder eller ønsker at forfine dine færdigheder, vil denne workshop styrke din evne til at skabe engagerende visuelt indhold.


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser