window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page

Workshop i videoreportage

Startdato:

4. nov. 2024

Adresse:

North Creative Academy

Slutdato:

7. nov. 2024

Hejrevej 34A

2400 København NV

Pris:

Kr. 14.200,- eks. moms

Varighed:

4 dage

Uanset om du arbejder som journalist, kommunikatør eller informationsmedarbejder, kan du komme ud for at du skal lave en reportage fra virkeligheden. Her lærer du, hvordan du får det hele med, selvom det går stærkt.

Denne workshop forudsætter at du har prøvet at filme før - eller har deltaget i kurset: Videoproduktion for skrivende journalister


Dyk ned i videoreportageformatet på denne 4-dages workshop, hvor du lærer at mestre denne særlige fortælleform og får konkrete værktøjer til at skabe klare, præcise og fængende videoreportager.

Du lærer
 • Forberedelse til din reportage

 • Tænkning i scener

 • Arbejde med manuskripter og skudlister

 • Korrekt udstyrsvalg

 • Optimering af billeder og lyd i hver scene

 • Integration af spørgsmål i fortællingen

 • Forskellige filmeteknikker afhængigt af klippehastigheden

 • At få "the money shot"

 • Håndtering af uforudsete locations

 • Oprettelse af en personlig tjekliste

 • Prioritering af lyd og overvejelser om musik

 • Tankegang om start- og slutbilleder

Udbytte

Efter kurset vil du være i stand til at planlægge, optage og redigere effektive reportager. Du vil være tryg ved at arbejde på forskellige locations og være i stand til at formidle din historie uanset udfordringerne.


Undervisningsform

Undervisningen vil være en kombination af oplæg og praktiske øvelser. Vi ser klip, diskuterer valg, fravalg og alternative løsninger. Workshoppen indebærer "hands-on" øvelser, så det er en fordel at have grundlæggende kendskab til kameraarbejde. Medbring dit eget kamera og computer med dit fortrukne redigeringsprogram installeret. (Feks. Premiere Pro, Final Cut Pro eller DaVinci Resolve)

Målgruppen

Kurset henvender sig til journalister, kommunikatører og informations- eller marketingsmedarbejdere. Forudsætter erfaring med at filme og klippe enkle historier eller deltagelse i workshoppen "Videoproduktion for skrivende journalister."


Dette kursus giver dig redskaberne til at mestre videoreportageformatet, uanset din erfaring, og ruste dig til at tackle udfordringerne ved hver ny lokation.

Finansiering og støtte

Pressens Uddannelsesfond

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond.


Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du:

arbejder på en virksomhed, der er medlem af PU - og som betaler medlemsbidrag for dig (er du i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant eller arbejdsgiver).  

er ledig og medlem af Dansk Journalistforbund.


Er du berettiget til støtte, skal du tilmelde dig kurset hos Mediernes Efteruddannelse. Søg blot efter kursustitlen i søgefeltet på forsiden.


Du kan læse mere om støtte fra Pressens Uddannelsesfond her. 


Arbejdsgiverbetalt uddannelse

Betaler din arbejdsgiver dine udgifter til erhvervsrelaterede uddannelser og kurser, er de skattefri for dig. Uddannelsen eller kurset behøver ikke have relevans for arbejdet hos din nuværende arbejdsgiver.

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her. 


Bruttolønsordning

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et kursus eller efteuddannelse fra din arbejdsgiver.

Læs mere om bruttolønsordningen her. 


FAF

Som medlem af FAF har du flere muligheder for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter, alt efter hvilke puljer du har mulighed for at søge.

Læs mere om FAF's støtte til efteruddannelse her. 


Rettighedsmidler

Har du rettighedsmidler tilgode kan disse bruges til betaling af kurser. Du vil i mange tilfælde opnå. skattefritagelse for din betaling.

Læs mere om brug af rettighedsmidler her. 

*Det er helt uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser