window.lintrk('track', { conversion_id: 10442898 });
top of page
DALL·E 2024-06-21 10.28.26 - A close-up of a 30-year-old Scandinavian woman with shoulder-

Boost dit salg med
SoMe video

Startdato:

14. aug. 2024

Slutdato:

Adresse:

North Creative Academy

Hejrevej 34A

2400 København NV

16. aug. 2024

Pris:

Normal pris: Kr. 12.400,- eks. moms

20% RABAT til medlemmer af Iværksætter Netværket

 

IVN PRIS: Kr. 9.920,- eks. moms

Inkl frokost, kaffe & the

Varighed:

3 dage

*Reservaton af plads er uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Vil du lære at skabe SoMe-videoer, der virkelig fanger og engagerer din målgruppe?
Dette 3-dages kursus giver dig de nødvendige strategiske, kreative og tekniske færdigheder til at producere videoer, der får din kampagne til at skille sig ud og ramme plet hver gang.

På kurset lærer du

 • Strategi: Forstå forretningsmodellen bag videoproduktion og lær at arbejde konceptuelt og strategisk for at optimere effekten af dine videoer. Få indsigt i SoMe platforme, deres brugere og særlige krav.

 

 • Visuel storytelling og filmiske virkemidler: Udvikle idéer, manuskripter, storyboards og skudlister baseret på strategiske overvejelser.

 

 • Teknik: Opnå praktisk forståelse for optagelses- og klippeteknikker, herunder brug af kamera, indstillinger, sekvenser og scener. Lær at redigere dine optagelser både teknisk og fortællende.

 

 • Produktion: Under vejledning, producere dine egne film. Du kan eventuelt lave optagelser hjemme og klippe dem sammen på skolen med efterfølgende fællesvisning.
   

Udbytte

Efter kurset kan du selv planlægge og producere en SoMe film baseret på strategiske overvejelser, visuelt storytelling og tekniske færdigheder. Du vil kunne optimere din online tilstedeværelse og skabe engagerende indhold, der når den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.
 

Du vil også opnå:
 

 • Forståelse for SoMe strategier: Lær hvordan du bruger forskellige platforme til at nå specifikke målgrupper.

 

 • Tekniske færdigheder: Fra optagelse til redigering, så du kan skabe professionelt indhold.

   

 • Praktisk erfaring: Gennem hands-on øvelser og produktion af dine egne projekter.

   

 • Strategisk tænkning: Evnen til at udvikle og implementere effektive videostrategier.

 

Undervisningsform

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser. Du vil arbejde med egne projekter og modtage individuel vejledning fra erfarne undervisere. Undervejs får du sparring og feedback fra både medkursister og undervisere.

 

Målgruppe

Kurset er for dig der vil lære at bruge video i forbindelse af salg og markedsføring af dig selv, dine produkter eller serviceydelser.

 

Du er begynder eller let øvet inden for videoproduktion. Du ønsker at styrke dine færdigheder i at skabe og distribuere videoindhold der styrker din markedsposition.

 

Kurset er tilrettelagt med særligt fokus på de problemstillinger du møder som iværksættere og i arbejdet med content marketing, e-commerce og lignende områder.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

*Reservaton af plads er uforpligtende. Du vil modtage en faktura. Når den er betalt, er pladsen endelig din. Se handelsbetingelser

Undervisere:

Tobias Hjorth, Videoproducer fra ide til færdig film ejer og driver bureauet antenna.com hvor han laver kampagner og film for kunder som Carlsberg, Novo Nordisk og Maersk. Han har 10+ års erfaring inden for filmproduktion, forankret i bureauverdenen. Her har han indtaget stort set alle roller, lige fra instruktør til klipper. Tobias betegner sig selv som en filmmaker, da han i sit virke arbejder lige fra koncept til færdigklippet film. Tobias har arbejdet med store internationale brands, men også med små opstartede virksomheder.

 

Alexander Sund Nielsen, SoMe strategi & digital markedsføring, har arbejdet i 15+ år med digitale kanaler og sociale medier, både som selvstændig med egen virksomhed og på medie- og kreativt bureau. Han har hjulpet alt fra de små lokale forretninger til store internationale brands med SoMe strategi, aktivering, digital synlighed og hvordan man laver skarpt content til de sociale medier.

 

Udstyr

Du skal selv medbringe en bærbar computer med redigeringssoftware installeret. Hvis du ikke har redigeringssoftware, kan du downloade DaVinci Resolve gratis her.

 

Praktisk

Undervisningen foregår i North Creatives villa på Hejrevej 34A, Kbh NV og er inklusiv frokost og kaffe/te/vand  i løbet af dagen.

 

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

bottom of page